Zora Mythe update!

Zora Mythe update!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na het schrijven van deel 20 gisteren, heb ik de smaak terug te pakken. Deel 21 staat momenteel op de pc en moet enkel nog verbetert worden. Ik verwacht het dus ook vanavond nog online te hebben.

Zoals ik eerder al schreef onder deel 20, vind ik het wel belangrijk om jullie te laten weten dat Zora Mythe binnen enkele maanden niet meer online te lezen zal zijn. Het is namelijk de bedoeling dat het boek uiteindelijk word uitgegeven en het is dan uiteraard niet interessant als dezelfde content op het net te lezen valt.

Het zou namelijk wel leuk zijn als er hier en daar een exemplaartje verkocht word, dan kan ik door gaan met het tweede boek - want ja, het geraakt niet allemaal in 1 boek ;-)

Even een steekproef!! Wie van de Zora Mythe - volgers zou wel graag zo'n boek willen kopen? Het is voor mij ook handig om zo een beetje een idee te krijgen van hoeveel ik er zou laten drukken :-)


Veel liefs,

HippieFoxBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dit is zo prachtig!x
| 18:22 |
Ik zou zeker interesse hebben, lijkt me een prachtserie te worden (lig nog erg achter met lezen hier, maar komt goed)
| 08:36 |
Dankje Dana, ik heb je ook even een pb gedaan ;-)
| 13:02 |
ook beantwoord
| 13:10 |
Ik wil zeker wel, maar heb het ook niet al te breed. Heb je al eens geïnformeerd bij een POD- uitgever? Met jouw kwaliteiten geeft men graag jouw werk uit, dat kost je niets, behalve tijd en moeite. Ik vond Boekscout een hele goeie serieuze uitgever.
| 16:03 |
Hmm geen idee Hpj. Ik woon ook in Belgie en zou het liefst in de buurt op zoek gaan naar een uitgever :-)
| 17:43 |
Zijn er in België geen POD- drukkers? Mijn tweede kwam uit bij United pc, die is wat internationaler had ik het idee. Ga er achteraan, want jouw werk ( maar dat weet jij zelf ook) is meer dan bovengemiddeld subliem, en zeker uniek. Ik vreet mijn schoenen op als dit geen succes wordt, kan toch niet anders? Ik zie de boeken al voor me, en eigenlijk ook in film versie...
| 19:18 |
Da's super lief :) Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe ik een drukker moet benaderen of een uitgeverij... het is nog een beetje tasten in het duister :)
Al droom ik er natuurlijk wel van om mijn boeken te kunnen verkopen, het is zeker niet de hoofdreden waarom ik dit allemaal op papier zet. Zora Mythe is al 15 jaar mijn verhaal, dat ik dankzij de motivatie hier op Yoors beetje bij beetje heb omgezet in een boek.

Schrijven is één van mijn zwakste kwaliteiten vind ik zelf, dus ik zou het boek zeker eerst nog willen laten nalezen door iemand met meer schrijf ervaring, voor ik het laat publiceren. Bovendien geraakt niet alles in één boek, het zullen er minstens 2 zijn... Eigenlijk liefst 3 of zelfs 4 :-)
| 19:54 |
Ik wil je er best mee helpen hoor, laat maar weten!!
| 22:07 |
Ik zal je even een pb sturen Hpj ;)
| 09:26 |
Is goed hoor!!
| 12:22 |
Ik heb een pb terug gestuurd Hippie!!
| 12:53 |
Ik wil best proeflezer worden, suggesties doen, subtiele wijzigingen voorstellen, vind dat je zeker wat moet doen met je talent, absoluut.
| 08:34 |
wat lief allemaal hihi :)
| 09:26 |
het is aan jouzelf nu om er handig gebruik van te maken
| 09:29 |
ik zie al dat je hulp aangeboden krijgt van Hpj, goed bezig, veel succes
| 09:31 |
Nalezen met kleine correcties zou ook erg welkom zijn inderdaad. Het is altijd positief om je boek even te laten nalezen door iemand die er volledig buiten staat. Jullie voelen beter aan wat er niet goed 'klinkt' en wat wel :)
| 10:06 |
en twee weten altijd meer dan 1, ik hoor het wel als je van mijn hulpaanbod gebruik wilt maken
| 10:10 |
Ik ben niet goed in taal, dan zal hulp van een goeie Dana ook niet gek zijn...
| 12:22 |
grinnik, ja toch, niet dan ?
| 13:08 |
Zeker te weten!!
| 13:16 |
Jij hebt goud in handen meid, je moet het alleen nog ergens zien om te smelten...
| 19:38 |
hele juiste opmerking
| 08:34 |
Ja tóch...
| 12:15 |
Ja zeker, maar zoals Miranda zegt: ook ik heb geen geldboom ;-)
Of ik moet met YP's kunnen betalen LOL
| 21:53 |
Normale prijs zoals eender welk ander boek hoor, ga geen hooopen geld vragen haha ^-^
| 22:11 |
Maar die prijzen verschillen ook he, ergens tussen 14,95 en 24,95 euro hahahaha
| 22:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen