×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Eerste Indruk: Intense Lift by DLG Beauty

Eerste Indruk: Intense Lift by DLG Beauty


Afgelopen dagen heb ik de Lifting Intense test-kit van DLG Beauty getest.

- Wat zou dit moeten doen?

·         De gelaatslijnen op een spectaculaire manier glad strijken, het gezichtsovaal hermodelleren en voor een schitterende en zachte teint zorgen.

- Hoe gaat het in zijn werk?

·         Stap 1 : reinigingsmelk

o   Het gedemaquilleerde gezicht lichtjes bevochtigen en de reinigingsmelk aanbrengen met de vingertoppen. Doen schuimen door cirkelvormige bewegingen te maken. Afspoelen met zuiver water, gezicht NIET afdrogen.

·         Stap 2: huid verstevigend masker

o   Het masker aanbrengen op een vochtig gezicht en hals. Strijk open met de vingers om een fijne laag te verkrijgen. De gevoelige zone rond de ogen vermijden. Volledig laten opdrogen gedurende 20 tot 30 min. Afvegen met een vochtige spons en afspoelen met zuiver water en afdrogen.

·         Stap 3: Sérum Eclat

o   Als laatste stap het glans serum aanbrengen op het gezicht en hals, door cirkelvormige bewegingen uit te voeren totdat het serum volledig is ingetrokken.

De kit zou 2 dagen na het gebruik ervan nog moeten werken, dus ik heb tussendoor wat foto’s gemaakt en ik was aangenaam verrast van het resultaat.

Het masker reinigt tot diep in de poriën dus mijn onzuiverheden en de donkere kringen onder mijn ogen zijn nu een stuk minder. Op het moment dat ik dit artikel schrijf is het dag 3 na het gebruik van de kit en mijn gezicht is nog steeds gelift.

Dit was mijn gezicht voordat ik het gebruikte (let even niet op mijn kleine Mojo, dit was de enige foto waarop je mijn gezicht goed kon zien ;) ).

Dit was mijn gezicht toen ik er net het masker af gehaald had. Mijn huid is altijd wel redelijk rood na een masker dus dat is normaal. Ook kan je mijn onzuiverheden en donkere kleur onder mijn ogen goed zien hier.

Deze foto is een paar uur na het gebruik van de kit gemaakt. De roodheid is ondertussen weggetrokken en mijn huid ziet er zuiverder uit. 

#moisturized

Dit was 1 dag na het gebruik van de kit. Mijn huid ziet er zichtbaar gladder uit, voelt ook gladder aan, onzuiverheden zijn een stuk minder, alsook de donkere kleur onder mijn ogen. Mijn gezicht is inderdaad gelift, mijn huid ziet er minder vermoeid uit (ik had afgelopen dagen heel weinig geslapen, wil je weten waarom? Lees even de tekst bij de foto van mijn nieuwste tattoo). Persoonlijk vind ik dat mijn huid er op deze foto het mooiste uit zag.

Dit is dag 2 na de kit. Mijn gezicht ziet er zichtbaar gelift uit en mijn onzuiverheden zijn bijna weg. Ook voelt mijn huid nog steeds zo zacht aan.

Dag 3 na de kit. De kit zou nog 2 dagen na gebruik doorwerken, maar op dag 3 is mijn gezicht nog steeds gelift en mijn huid nog steeds mooi zuiver.

Conclusie: deze kit is zijn geld zeker waard!

Wil je dit product, of andere producten zelf eens testen? Ga dan naar

www.naturalbeautybydlg.com ; maak een account aan via dit ID:

ID 100150 , dit is gratis.

De maskers worden per 8 verkocht aan 81 euro zonder BTW en transport en worden in 32 landen geleverd.

Wie een testkit wil kopen, kan dit aanvragen per mail aan lcapiau@yahoo.com aan 15 euro.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Marilyn - Beauty by Lynn
Zo je ziet inderdaad echt verschil! Je huid is erop vooruit gegaan
12-04-2018 10:29
12-04-2018 10:29 • 1 reactie • Reageer
homemade.beauty
Jaja het product heeft zijn naam zeker niet gestolen 😉
13-04-2018 16:15
13-04-2018 16:15 • Reageer