×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Skincare routine januari 2018

Skincare routine januari 2018


Iedereen heeft een specifiek huidtype. Sommige mensen hebben een droge of gevoelige huid, anderen een vette, onzuivere of gemengde huid. Bij mij is het een combinatie van vanalles. Mijn huid is droog, gevoelig, maar ook hier en daar onzuiver. Dit is mijn skincare routine om het toch een beetje onder controle te houden, elke ochtend en avond.

1. Ik begin altijd met het poetsen van mijn tanden. Ik gebruik de Colgate Maximum Cavity Protection (cavities zijn gaatjes) met vloeibare calcium erin, en een manuele tandenborstel. Ik heb hele gevoelige tanden dus ik moet oppassen welke tandpasta ik gebruik.

2. Vervolgens spoel ik met een mondspoeling. Ik gebruik de Elmex Sensitive tandspoeling met Aminfluoride. Ik heb voorheen een andere mondspoeling gebruikt, ook van Elmex, maar momenteel deze. Omdat ik altijd een hele droge mond krijg van mondspoelingen, spoel ik nog een paar keer na met water.

3. Dan gebruik ik een facewash mousse met een gezichtsborsteltje, om de huid goed te exfoliëren en dode huidcellen weg te krijgen. Ik gebruik de Lipo Sol Mousse van de Skin Appeal lijn van Louis Widmer. Let wel: niet te hard gaan schrobben met het borsteltje. Het is de bedoeling dat je gaat exfoliëren maar als je gaat schrobben doe je meer kwaad dan goed, omdat je de huid hiermee kan beschadigen.

4. Hierna neem ik een wattenschijfje en gebruik ik een tonic om de ph-waarde (zuurtegraad) van mijn huid in balans te houden en de huid nog eens extra te reinigen. Het product dat ik gebruik is een verzachtende tonic voor de droge of gevoelige huid van het merk Nivea. Ik laat dit gewoon even opdrogen voor ik naar de volgende stap ga.

5. Om de huid extra te voeden, gebruik ik nog een hydraterende crème, namelijk de Sebo Fluid van de Skin Appeal lijn van Louis Widmer. Ik doe dit zelfs over de wenkbrauwen en op mijn oogleden.

6. Als laatste gebruik ik nog een spot treatment, specifiek op de onzuivere gebieden van mijn gezicht. Ik gebruik hiervoor de Skin Care Gel van de Skin Appeal lijn van Louis Widmer.

Zoals je kan lezen, ben ik wel fan van de Skin Appeal lijn van Louis Widmer. Ik probeer ook minstens 1-2 keer in de week een gezichtsmasker op te doen. Ik ben vooral fan van de maskers van Freeman. Over mijn gezichtsmaskers komt waarschijnlijk nog wel een artikel online, degene die ik persoonlijk gebruik en ook goed vind.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Marilyn - Beauty by Lynn
Ik gebruik de lijn van niveau droge gevoelige huid
11-01-2018 19:30
11-01-2018 19:30 • 1 reactie • Reageer
homemade.beauty
Ik heb een tijdje nachtcrème van Nivea gebruikt, die is ook heel fijn voor een droge huid ;)
14-01-2018 17:19
14-01-2018 17:19 • Reageer
MetalStar
Ik gebruik nu de nieuwe lijn van Kruidvat zelf, dit doordat ik een rode / gevoelige huid heb etc. Dit werk tot hiertoe super, huid goed gehydrateerd etc. Ik gebruik wél van SVR de reiningscreme, lotion van Kiko cosmetics. :D
10-01-2018 16:39
10-01-2018 16:39 • 1 reactie • Reageer
homemade.beauty
Een goeie vriendin van mij gebruikt ook de verzorgingsproducten van Kiko dus daar heb ik ook al goeie dingen over gehoord :)
14-01-2018 17:19
14-01-2018 17:19 • Reageer
VanAgnes
Een goede verzorging van je huid is erg belangrijk. Mede daardoor heb ik op mijn 51e (ahum) nog een mooie, gladde huid. Mijn favoriete producten zijn van Clarins. 't Is ook maar net waar je aan went. Leuk artikel!
10-01-2018 15:41
10-01-2018 15:41 • 1 reactie • Reageer
homemade.beauty
Ja klopt het is waar je aan went. Welke producten je gebruikt hangt ook van je huidtype af he. En dankjewel :)
14-01-2018 17:18
14-01-2018 17:18 • Reageer