Mijn hersenspinsels in boekvorm.

Mijn hersenspinsels in boekvorm.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat de meeste Yoorsiaanen nog niet weten; Ik schrijf ongelooflijk veel onzin, ik teken enorm veel cartoons, ik maak muziek, maar buiten dat schrijf ik ook thrillers. Tenminste, ik ben al ruim 2 jaar met manuscript nummer drie bezig. Hilarisch genoeg lees ik zelf geen thrillers, want daar gruwel ik van, ik ben meer van de biografieën en sport. Maar het verzinnen van spannende verhalen, daar draai ik mijn hand niet voor om, en vindt ik geweldig leuk om te doen. Binnen afzienbare tijd had ik dan ook mijn eerste boorling in de kast; ‘Solitaire_969’. Omdat er op mij bepaald geen rem stond, begon ik vrijwel meteen aan boek twee genaamd  ‘Nobby’.

Over ‘Solitaire_969’;

 De knappe, jonge Tom, een student medicijnen, werkt bij een hotel om een centje bij te verdienen. De nachtdiensten die hij daar als portier draait, zijn vaak rustig, bijna saai. Om zijn tijd een beetje door te komen, zit Tom vaak op de social media site Exxite. Maar ook daar krijgt hij zijn nacht niet mee gevuld. De rustige nacht van Tom wordt echter onderbroken door vreemde berichten op zijn telefoon. De berichten zijn afkomstig van ene 'Solitaire'. Toeval of niet, buiten op de parkeerplaats staat ineens een prachtige truck. Ook deze truck draagt de naam 'Solitaire'. Een psychologisch spel is begonnen...

Titel:      Solitaire_969

Aantal pagina’s:               212

Geïllustreerd:   Neen

Uitvoering/formaat:      paperback 12,5 x 20 cm

ISBN:     978-94-6206-250-4

Verkrijgbaar bij: www.boekscout.nl

Over ‘Nobby”;

Nobby, die eigenlijk Norbert heet, is, zoals hij zichzelf wel eens noemt, een ‘downie’. Nobby begint de meest prachtige tekeningen te maken van zijn broer, en van zijn vrienden. Het lijken wel voorstellingen, die nog moeten gaan gebeuren. Hij tekent wat in hem op komt. Hij tekent wat hij voor zich ziet. Zou hij, afgezien van het feit dat hij een downie is, speciaal zijn? Als Nobby met zijn broer, en een vriendengroep op vakantie gaan, gebeuren er vreemde dingen. Dingen, die soms terug te vinden zijn op tekeningen van Nobby. Er wordt echter niet veel aandacht aan geschonken. En dan dat oranje boekje van zijn broer Michael? Die had zijn broer gekregen van een jonge dame, die werkzaam was op de instelling, waar Nobby woont. De jonge dame ligt echter in het ziekenhuis, in coma…

Titel: Nobby

Aantal pagina’s: 216

Geillustreerd: Neen

Uitvoering/ formaat: paperback 12 x 19 cm

ISBN: 978-3-7103-1030-0

Verkrijgbaar bij: www.unitedpc.eu

En nu? Nogmaals, langzaam maar zeker ben ik bezig aan boek nummer drie. Wat ik daar mee ga doen, weet ik nog niet. Ik leg mezelf zeker geen deadline op, dus, het kan nog jaren duren totdat nummer drie (werktitel 'Brieven aan L’) af is. Wat ik al wel weet, is dat nummer drie waanzinnig zal worden! Ik heb het mezelf bepaald niet gemakkelijk gemaakt. Verder wens ik alle collega- schrijvers binnen en buiten Yoors veel succes toe, en veel schrijfplezier!

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De link van unitedpc werkt hier niet :)
| 16:05 |
Ooh? Zou het bedrijf niet meer bestaan? Geen idee eigenlijk...
| 19:51 |
Ja het bestaat mog wel, maar dedat link hier werkt niet en ik heb je boek daar nog niet gevonden haha
| 21:10 |
Die zal ondertussen niet meer verkrijgbaar zijn denk ik... Wahahaha: collectors item!
| 21:55 |
Die worden geld waard!
| 22:41 |
Wahahaha, pas alleen als ik mijn oor afsnij!!
| 23:56 |
Haha
| 10:09 |
Heel gaaf...succes met nummer 3 dan. Spannend :-D
| 23:44 |
Ik doe mijn best!! Dank u!!
| 23:51 |
:-D
| 10:24 |
Heel goed, Hpj, zeker en vast blijven schrijven. :-)
| 20:23 |
Doen we! Veel te leuk!!
| 21:58 |
:-)
| 11:32 |
Ja dat dacht ik al dat jij een professioneel schrijver was. Goed dat je jezelf geen deadline oplegt.
| 18:28 |
Nou ja, het is en blijft een hobby voor mij hoor! Een veel-tijd-in-beslagnemende- hobby, dat dan weer wel!!
| 18:41 |
Bescheidenheid is ook een deugd:)
| 18:59 |
Wat geweldig. Je hebt het gewoon gedaan en doet het weer. Succes.
| 17:43 |
Just keep on trying!! Het is zo leuk!!
| 18:41 |
Herkenbaar. Dat heb ik met recepten bedenken en schrijven.
| 18:55 |
Dat lijkt me nog moeilijker!
| 21:59 |
Ik zeg daar natuurlijk nee tegen. Alhoewel schrijven van recepten wel. Dat is ook een techniek.
| 07:48 |
Lijkt mij ook. Maar het maken van smaken (dat rijmt), hoe noemt men dat, combineren van smaken... Ik heb daar totaal geen inzicht in.
| 07:55 |
Ze noemen dat foodpairing. Ja, dat moet weer op zijn Engels. Het belangrijkste is om met minimale producten en smaakmakers, toch smaak aan een gerecht te brengen. Herman den Blijker zegt altijd, het moet geen flipperkast in je mond worden. Minder is meer.
| 08:00 |
Foodpairing, klinkt mooi. Meer is minder klinkt wel logisch, toch zeker als die 'grote kale' het zegt, hahahaha!
| 08:16 |
Hahahaha! Juist. Ik wilde zijn bijnaam niet gebruiken, want niet iedereen is ermee bekend. Maar jij dus wel.
| 08:38 |
Leuke vent, lijkt me. Ik zie hem wel eens voorbij flitsen (nou ja, galopperen) op tv...
| 09:02 |
Het lijkt mij ook een leuke vent.
| 09:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen