Zo, dat was het dan!

Zo, dat was het dan!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Nee nee, rustig, kalm aan, ik ga niet... Zowel letterlijk als figuurlijk niet...Nee, ik bedoel iets anders. Ik bedoel mijn twee eerste boorlingen, mijn twee eerste boeken, die in een andere versie welliswaar, geheel te lezen zijn op dit prachtige platform genaamd; Yoors...

En toen was het op. Geen boek meer schrijven? Jawel, maar nummer drie is nog altijd een doodgewoon manuscript, en dan nog eens niet af ook! En misschien wel vol met spelfouten en zo...


Solitaire_969.

Solitaire_969 was een rollercoaster voor mij. Binnen een half jaar had ik het manuscript zo goed als af. De inspiratie bleef maar komen, ik werd er zelfs een beetje moe van. In mijn beleving werd ik door mezelf opgejaagd, en ik denk dat het boek ook zo wegleest, maar dat weet ik niet zeker. Ik zelf vind dit verhaal tot op de dag van vandaag nog de beste thriller van eigen hand. Als je hem nog niet gelezen hebt; begin vanaf hier Vanaf dat deel kun je telkens verder klikken.

Nobby.

Mijn tweede boek Nobby gunde mij wat meer rust. En in mijn beleving is het verhaal ook rustiger qua opbouw. Ik heb er dan ook wat langer over gedaan, maar of dit boek beter is dan Solitaire_969, dat weet ik niet. Lees Nobby vanaf hier

Nummer drie heeft de werktitel 'Brieven aan 'L'. Met dit manuscript ben ik echter al een paar jaar bezig. Ik heb het mezelf bijzonder moeilijk gemaakt, en soms ontbreekt de zin ook eerlijk gezegd. Dat- ie komt is zeker, maar wanneer? Geen idee... En laten uitgeven? Weet ik ook nog niet... We zien wel...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb Noddy met veel plezier gelezen.
| 17:15 |
Waarom kunnen wij jouw boek op yoors lezen? Gratis...... Ik snap het niet. ..
| 22:29 |
Nou ja, dat POD uitgeverswereldje is wel leuk, maar die mensen maken weinig tot geen reclame voor je boek. Dat moet je zelf doen. Op zich geen probleem, leuk zelfs, behalve wanneer je een schrijver bent, die elke dag blij is dat-ie überhaupt een boterham kan eten. Dat ontbrak er bij dus aan, en dus tegenvallend verkoop. Plus een overvolle markt denk ik ook...
| 03:21 |
Wat is POD? Je kan het zelf bij Bol aanbieden bijv. Je kan er een Ebook van maken....
Promoten is wel een dingetje ja. Heb je ze zelf uitgegeven?
| 07:23 |
Printing on demand, wanneer er vraag is, dan laat men drukken. Het eindresultaat was geweldig hoor, je ziet echt het verschil niet eens! De eerste kwam uit bij Boekscout, de tweede bij unitedPc. Maar inderdaad, promotie is leuk als je het kan betalen, maar ik kan moeilijk mijn boek lopen promoten in plaats van ons meisje en ons zelf eten te geven... de promotie door beide uitgeverijen viel me echt tegen...
| 11:43 |
Volgens mij geen enkele uitgeverij meer. Als ik zo hier en daar lees bij die jongens staat er ook dat je zelf ook moet promoten. Dan is de keuze tussen zelf uitgeven en laten uitgeven al een stukkie makkelijker geworden. Broodschrijvers zijn er maar weinig !
| 14:12 |
Inderdaad... Van tekst is het moeilijk leven vrees ik...
| 14:20 |
Ik gok ook nog op die bestseller whahahaha
| 14:25 |
Wahahaha.... Ik begrijp het...
| 14:55 |
Ik zit nog in de fase schrijven...... en lef zoeken om het manuscript aan te bieden...... ;-)
| 16:18 |
Ken dat. Uiteindelijk snapte ik ook wel dat je er niet rijk van word, maar hoe tof is het om een ISBN op je naam te hebben, die pakken ze nooit meer van je af!!! Dan is het maar POD Marion!
| 16:32 |
Ben inmiddels wel overtuigd dat mijn boek echt vorm mag krijgen, maar ik heb nog een hoop te doen. En wat je zegt een isbn is wel heel cool ! ;-)
| 18:40 |
Daarom. Ik ben wel benieuwd naar je boek!
| 18:58 |
Klopt. Beide had ik al gelezen. U moet echt de turbo er op zetten, wahahaha!!!
| 19:15 |
Alles is al geschreven, maar 'moet' herschreven worden.....zucht....
| 19:17 |
Oei, da's een werk... en niet het leukste
| 19:24 |
Nee en ook wel moeilijk eigenlijk, maar echt nodig. Ben inmiddels wat gegroeid in schrijven en das nogal een verschil met hoe het was.
| 19:26 |
Ik had geluk , met mijn oom, leraar Nederlands Erasmus universiteit
| 22:00 |
Ik moet het van cursussen hebben ....,;-) erg leuk dat wel !
| 23:16 |
Slimme dame u, Ikke niet zo goed in Nederlands...
| 00:24 |
Jij bent beter in latijns natuurlijk! ;-)
| 00:29 |
Hahaha, zoiets....
| 01:04 |
Ik herken het. Doe wat je hart je ingeeft en je verstand ook eigenlijk. Ik wacht wel met lezen tot het een pdf is, die ik met Yoorspunten bij je kan afnemen. ☺
| 10:12 |
Hihihi... dank u!!!
| 13:47 |
Mooi overzicht. Ik binnenkort eens lezen. Ga zo door.
| 06:24 |
Dank u Lia!!!!
| 13:47 |
zeg maar jij hoor haha
| 16:28 |
Ik ben zo hopeloos ouderwets wat dat betreft....
| 17:51 |
Voel ik mij zo oud haha
| 17:59 |
Dat moeten we niet hebben!! Ik ben ook gewoon een 'jij' hoor!! Hihihi.....
| 23:08 |
O ik mag jij tegen u zeggen
| 23:15 |
Wahahaha!!!! Yes please do!!'
| 02:02 |
;-)
| 17:59 |
Moet toch hoognodig eens bij gaan lezen.....
| 20:30 |
Zou heel tof zijn!!!
| 21:10 |
Die eerste twee kun je volgens mij mooi uitgeven bij boekscout, printing on demand volgens mij ;-)
| 19:58 |
Klopt, de eerste was uitgekomen bij Boekscout, de tweede bij UnitedPC (Novum).
| 21:09 |
:-)
| 21:59 |
rustig aan he, dat boek komt ook wel weer goed met jou
| 19:48 |
Geen idee Jo, geen idee...
| 19:53 |
ooit wel hoor hihihi
| 19:56 |
Aah ja, zo is dat...
| 20:05 |
haha
| 20:08 |
Chips 4 miste er een die krijg je er zo bij *
| 19:25 |
Hihihi, zit wel goed....
| 19:40 |
Ik ben niet zo een verhalen lezer ...maar toch vijf sterren voor jou super knap van je
| 19:24 |
Ik eigenlijk ook niet lieve An, hahahaha!!! Ik lees liever bio's en sportboeken, maar geen thrillers!!
| 19:38 |
;)
| 09:38 |
Goed bezig. En de eerste twee, ga je die ook uitgeven?
| 19:18 |
De eerste kwam uit bij Boekscout, de tweede bij UnitedPC (Novum). Op dit moment zijn ze weer vrij van contract, maar ik weet nog niet wat ik er verder mee doe.
| 19:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen