×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors








Wie ik ben en hoe het allemaal zo is gekomen.


Quote

I'm just a normal girl!

Nou dit wordt mijn allereerste blog en uiting, over wie ik ben en hoe ik in dit geheime leven ben beland. Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk best spannend vind om hierover te vertellen. Je weet nooit of je op de een of andere manier toch herkent wordt, vandaar dat balkje voor mijn ogen op mijn foto.

Ik kom uit een redelijk groot gezin met 4 zusters en 1 broer, 3 zusters van dezelfde ouders en 1 zus en broer van mijn stiefmoeder en vader. Ik heb een heel leuk en goed contact met al mijn familieleden. Leuke ouders en stiefouders. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 4 jaar was en mijn zussen 6,7 en 9 jaar. Mijn moeder had het zwaar maar was vreselijk sterk en ontzettend lief voor ons. We woonden bij haar en gingen om het weekend naar mijn vader toe. Ondertussen zijn mijn ouders hertrouwd en is er tussen ons allen een leuk goed contact.

I'm just a normal girl. 1.72m, 75kg, halflange bruine haren en bruine ogen. Ik ben weer single en heb helaas geen kinderen. Ik ben werkzaam als intercedente bij een leuk uitzendbureau, een leuke job maar het verdiend niet geweldig veel. Maar ik vind het leuk om mensen te helpen en te stimuleren, dus ik blijf daar lekker hangen.

In zoverre iets over mezelf, mochten jullie nog vragen hebben, stel ze mij en ik zal daar eerlijk (gepast) antwoord op geven.


Quote

Je lijkt wel een secretaresse, zei ze. Heel goed dat gaat scoren.

Mijn vriendin.

Ik merk nu ik aan het typen ben, ik eigenlijk heel veel wil vertellen. Dat is best gek, aangezien ik eigenlijk een hele integere verlegen stille dame ben, die nooit zoveel praat. Ik heb zomaar het gevoel dat dit wel eens heel lekker kan zijn.

Ja en nu het antwoord op de vraag, hoe is het gekomen dat ik mijn ding ben gaan doen. dat ik mijn lichaam aanbied voor geld.

Het begon allemaal 12 jaar geleden, ik was single en had chronisch geld te kort. Dit kwam gewoon omdat ik gek ben op vakanties en dingen kopen. Ja daar heb je gewoon geld voor nodig. Ik ging in de horeca werken, dit naast mijn fulltime job. Hartstikke leuk maar heel vermoeiend en zwaar als je laat thuis komt en de volgende dag om 7 uur je bedje uit moet.Ik heb het een jaartje volgehouden en toen was ik er klaar mee. Maar ja het extra geld was natuurlijk heerlijk en dat viel nu weg. Terwijl ik met een vriendin van mij op een terras zat vertelde zij mij haar geheim. Zij werkte in een massage salon, geen sex, alleen masseren en happy end. Ze kon wel verder gaan maar dat wilde zij niet. Nou dacht ik, dat klink wel interessant. Ik vroeg haar wat zij hiermee verdiende. Ik kon mijn oren niet geloven. Voor een uurtje €50. Wauw dacht ik, dat is makkelijk verdienen. Ik vroeg haar of ik een keertje mee kon komen om te kijken of het iets voor mij zou zijn. "Geen probleem" zei ze, "ze zoeken altijd leuke meiden"

1 week later was het zover. Het was op een zaterdag, 10 uur in de ochtend vertrokken we. We moesten daar om 11 uur zijn. Ik was zo enorm zenuwachtig, echt knikkende knieën had ik. Mijn vriendin moest erg om me lachen, zij had het ook de 1e keer. Maar zei ze, " Je hebt vaak genoeg een one night stands gehad met niet de geweldigste mannen, dus dit kun je" Ja daar had ze wel een punt.

10:45 uur waren we daar, ik stelde mezelf voor aan de baas. een hele normale man. Ik had natuurlijk wel mijn gedachten over mensen in de sexindustrie. Ik ging met hem apart zitten zodat hij mij het 1 en ander kon uitleggen. Hij zei, jij bepaald wat er gebeurd. De mannen krijgen van jou te horen tot hoever je wil gaan. Dit geef je al aan bij het voorstellen. Je verdiensten krijg je aan het einde van je dag uitbetaald. handje contantje. Dus ga je maar omkleden en doe iets sexy's aan, de mannen moeten in 1 blik kunnen zien of ze je willen.

Brrr ik stond te trillen op mijn benen, ik was bijna weggegaan, ik vond het zo eng. maar het geld trok mij teveel. Dus ging ik me omkleden, ik deed een leuk bloesje aan met een rokje, ik deed mijn make up op en zette mijn bril op. Mijn vriendin kwam niet meer bij, "Zo je lijkt wel een sexy secretaresse" zei ze. heel goed, dat gaat scoren.

Quote

We hadden een uur de tijd, dat zou me €50 opleveren en we waren al 10 min samen en er was nog niets gebeurd.

Ik had net mijn 1e kopje koffie toen de deurbel ging. een schok ging er door me heem. Dit zou de 1e keer worden dat ik mij ging voorstellen. Er waren in totaal 6 meiden, van jong (18) tot wat ouder (53) Nederlandse, Marokkaanse en Surinaamse afkomst. Ik zou mij als 3e gaan voorstellen, na mijn vriendin. Ik deed de deur open van de kamer en daar zat een hele mooie nette zakenman van ongeveer 35 jaar oud, mooie donkere volle bos haar, mooie mond met tanden. Hij kon zo uit een bouquettereeks komen. Wauw dit had ik niet verwacht. Waarom gaan mooie leuke mannen naar een massagesalon? Dat snapte ik niet, maar goed des te beter en makkelijker zou het zijn voor me. Ik stelde mij voor en gaf hem een had. Ik betrapte mezelf erop dat ik hem lang in zijn ogen bleef aankijken, ik kreeg een rooie kop.

Toen iedereen zich had voorgesteld en zijn diensten had vermeld ging de man zijn keuze maken. Ja hoor hij koos voor mij. Niet te geloven nu moest het echt gaan gebeuren. ik kon nog terug maar hij was best leuk dus daar ging ik. Ik kwam binnen in de kamer en hij was zich aan het uitkleden, ik wist eigenlijk niet waar ik moest kijken. ik legde hem uit dat dit voor mij de allereerste keer zou zijn en dat ik misschien best klunzig over zou komen. Geen probleem zei hij, ik hou van nieuwe leuke dames en je ziet er goed en lekker uit. Nou dat viel alweer mee. Ik vroeg of hij iets wilde drinken, een frisje wilde hij wel, ik nam zelf ook maar een cola en ging op bed zitten. Ik wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. We hadden een uur de tijd, dat zou me €50 opleveren en we waren al 10 min samen en er was nog niets gebeurd. Hij zag dat ik de hele tijd op de klok keek, hij zei me, vanaf nu kijk je niet meer op de klok, ik geef wel aan als het uurtje bijna voorbij is. Het maakte mij nog zenuwachtiger.


Quote

Ik vond het fijn en werd er opgewonden van, het spel was begonnen.

Terwijl hij zich verder ging uitkleden, zat ik te bedenken hoe ik moest beginnen. Ik keek in gedachten hoe hij zich uitkleedde. Wat een body kwam er tevoorschijn, ik voelde dat ik er toch wel opgewonden van werd. Wat raar is dat, je bent zenuwachtig en toch word je opgewonden. Dat was zeker niet gebeurd als het een oud mannetje was geweest. Hij zag dat ik een beetje zat te dromen en zei "Kom op, laat me voelen wat jouw handen kunnen" Ik schrok maar hij had gelijk, nu moest het gaan gebeuren. Ga maar lekker op je buik liggen zei ik en sluit je ogen. Voordat hij ging liggen trok hij zijn boxer uit en ik keek regelrecht naar zijn kruis. Hij zag het en vroeg aan me "Vind je het wat?, Is ie mooi" Weer een rood hoofd kreeg ik, ik stamelde, dat het er goed uitzag. Ik ging naast hem zitten op mijn knieën en pakte de olie. Langzaam liet ik de olie op zijn rug, billen en benen druppelen. hij had zijn armen naast zijn lichaam en heel af en toe raakte hij mij aan met zijn handen. Hij vroeg of ik dat erg vond, Nee zei ik helemaal niet. Ik stond te kijken van mijn eigen opmerking. Deze man was zo mooi en lekker dat ik het eigenlijk juist wilde dat hij mij aanraakte. Ik begon met zijn rug en dat voelde goed, langzaam ging ik naar zijn billen. Zijn hand had ondertussen mijn been vast en ik liet het toe. Ik vond het fijn en werd er erg opgewonden van. Het spel was begonnen.

Ik was zijn billen aan het masseren toen hij zich ineens omdraaide. Ik bleef staren naar dat grote apparaat. Hij legde zijn hand op mijn billen en ging langzaam onder mijn rokje. Tegenstribbelt wilde ik niet, ik dacht alleen maar ga door.

Hij vroeg mij, wil je nog steeds alleen maar masseren en happy end doen, of wil je misschien meer. Ja dat was het moment dat ik overstag ging. En ik wilde het ook heel graag, deze man was een sprookje, heel lief, aardig, attent en gaf na 3 uur een flinke fooi van €200. En hoe verder je gaat op de kamer, hoe meer je verdiend. Ik had dus in 3 uur tijd €470 verdiend. Ik was helemaal in de wolken.

Toen ik terug in de huiskamer kwam wilde mijn vriendin natuurlijk weten hoe het was gegaan. Ik vertelde mijn verhaal. Ze schrok dat ik zover was gegaan en vroeg hoe ik het vond. Nou eigenlijk vond ik het geweldig zei ik. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden. Mijn vriendin is nooit verder gegaan dan alleen masseren en happy end maar ik had de smaak te pakken.




expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts