Achter ieder account zit een mens

Achter ieder account zit een mens


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
 

Er bestaat niets mooiers dan er voor elkaar kunnen zijn, en nou denk niet meteen, daar heb ik geen tijd voor, wie zit er nou op mij te wachten. Een onbetaalbaar geschenk is het als je de ander wat aandacht schenkt, zodat die persoon zich gezien en gehoord voelt en misschien begrijp je elkaar nog wel beter dan je zou denken. 

Weten hoe het voelt als iemand je plotseling in vertrouwen neemt en zegt: "Dit heb ik eigenlijk nog nooit aan iemand vertelt." Jou daar ook nog voor bedankt, terwijl, ik vind, dat ik de ander mag bedanken, want welk geschenk is dat wel niet. Als jonge meid, ben ik al begonnen bij de meidentelefoon en dan rol je daar makkelijk in, dat blijft dan naderhand ook wel hangen. Maar zoiets hoeft niet vanuit een organisatie of als vrijwilliger.

Jij kunt zo, in je eigen omgeving, iets meer tijd nemen en om je heen kijken, soms. Het zijn maar kleine woordjes, die iemand anders zijn dag tot vreugde kunnen maken. Ook via het internet kan dat, heel goed en vind je dat toch behelpen, stel dan eens voor om te bellen, met elkaar. 

Natuurlijk spreek ik uit eigen ervaring. Via een van mijn blogs, nog lang voor dit platform, heb ik twee goede vriendinnen leren kennen, nu al zo'n acht jaar. Wij bellen nog steeds regelmatig. 

De wereld is er zoveel groter en mooier door.

 

Er kunnen er altijd nog een paar bij.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Echte aandacht is zeldzaam. Opvallend dat het op Yoors vaak te vinden is!!
| 13:38 |
Kunstenaars, fotografen en schrijvers hebben, gezien hun beroep/hobby vaak al extra aandacht voor hun omgeving. In dat opzicht is het wel te verklaren.
| 14:09 |
Dat is waar
| 14:40 |
Waar! We moeten er gewoon even de tijd voor nemen, niet meer dan dat. Het is zo simpel om te doen. Even een berichtje of belletje moet kunnen.
| 10:43 |
Dat is mooi dat je via bloggen vriendschappen hebt overgehouden. 
| 07:43 |
Oprechte aandacht kan een mens doen opleven.
| 06:27 |
heel mooi is dat hoor.
| 00:25 |
Een mooie gedachte en nog beter is het om net als jij tot actie over te gaan natuurlijk! Eigenlijk gebeurd dat op Yoors veelvuldig, gelukkig. Je staat er niet altijd bij stil maar als je iets zegt tegen- of schrijft aan een ander, heeft dat wel degelijk invloed! Een mooi blog dit!
| 23:49 |
Heel mooi geschreven! Ben het er ook helemaal mee eens 😊
| 20:42 |
Dank je. Hoe meer zielen...hoe meer vreugd.
| 20:50 |
Ik kan dat alleen maar met je eens zijn en ik moet zeggen, dat vooral via Yoors ik zoveel warme mensen heb leren kennen. Natuurlijk doe ik ook mijn best om evenveel liefde en aandacht terug te geven. Ook in reallife is het fijn om aandacht te kunnen geven en natuurlijk te mogen ontvangen. We zijn waar dan ook allemaal mensen en soms is een glimlach inderdaad al genoeg. Zo'n kleine moeite, maar soms zo'n groot gebaar. Dank je wel voor deze mooie blog, je hebt het geweldig verwoord X
| 20:34 |
Jij bent zelf ook een erg warm mens. En....dit soort dingen schieten me net te binnen als jij weer eens op mijn scherm bent langs geweest....dan heb ik geen 'vrij schrijven' meer nodig. 
| 20:49 |
Dank je wel en top dat ik je dan toch een soort van geïnspireerd heb X 
| 20:55 |
Helemaal waar. Een glimlach, een knipoog, een klein beetje meer tijd dan verwacht.
Een glimlach terug is al een dierbaar dank je wel.
| 20:25 |
😄😃
| 20:42 |
Ah mooi. Koester dat.
| 19:55 |
Dat doe ik zeker.
| 20:12 |
Ik vind het online contact soms heel verrassend en zeker waardevol.
| 19:17 |
Ik ook.
| 19:55 |
😊
| 20:23 |
Fijn om het ook van anderen te horen. Verrassend is het inderdaad soms ook. 
| 20:12 |
😊
| 20:23 |
Dat is zeker zo, en wat fijn dat je nog contact hebt met je vriendinnen. Ik vind yoors op dit gebied prettig, veel warme woorden voor elkaar, daar knapt een mens van op😃
| 19:07 |
Ja, vind ik ook, ligt natuurlijk ook erg aan de mensen hier. Kan ik niet vaak genoeg zeggen.
| 20:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen