Boven alles staan


                                                                                Een puzzelaar kijkt niet naar de tijd. 

Terwijl de taalradicaal, hij beschrijft het allemaal. Nu is er dus het vraagstuk van de header, dat ik opgelost wil krijgen, deze nacht. 

Herkenbaar is er de verscheurde.....die schrijft blogs over niet al te vrolijke onderwerpen of zaken waarmee geworsteld wordt, heeft een voor en achternaam evenals de bevrijde aan zee bij zonsondergang, daar staan gedichten verhalen in rondeel, voortaan. Natuurlijk ook rondeel gedicht dat niet op een foto past. 

Hierboven alleen roepnaam, maan en tevens van mijn profiel. Laat ik hier dan maar alles zetten wat niet binnen de rest past. Natuurlijk heb ik ook nog andere, maar die kennen mijn volgers wel. 

Help, volgers. Ik wil geen volgers. Ik ben geen volger ook.....dat gevolg ook. Lezers zijn welkom. Herkenbaarheid is dus belangrijk, vandaar mijn naam en ook wat men daaronder kan verwachten, ofschoon er ook mensen zijn, die zich graag laten verrassen, houd ik wel van een zekere vertrouwdheid. 

Terwijl ik zit te schrijven, breekt buiten het onweer los, een mooi moment om af te sluiten en te gaan genieten van het klaterende water tegen de ruit.