×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De mogelijke kou uit de lucht proberen te halen.

De mogelijke kou uit de lucht proberen te halen.


Voordat er dingen gaan broeien of er een licht gespannen sfeer zou ontstaan, wil ik een poging wagen, dat te voorkomen en van mijn kant uit zo duidelijk en eerlijk mogelijk mijn mening te geven. 

Het gaat over het feit dat Jolanda een uitdaging is begonnen, die, net als de mijne, over spreekwoorden en gezegden gaat.

Ik waardeer het zeer, dat er oplettende mensen zijn, die haar daarop attenderen. Alle begin is moeilijk, dat heb ik zelf gemerkt toen ik hier op Yoors begon.  Wilde zelf niet uitgebreid onder die uitdaging gaan reageren en heb geen contact met haar gehad hierover, zij ook niet met mij, en heb heel even afgewacht en nagedacht.

In mijn ogen heeft iedereen, die dat wilde, verwoord wat hij of zij vond. Jolanda heeft diverse aanpassingen gedaan. Daarvoor heb ik ook respect en zij heeft zelfs mijn Taaljaaruitdaging vermeld. 

Dan mijn inhoudelijke idee over deze twee uitdagingen. 

Voor mijn gevoel, lijken ze alleen maar, heel oppervlakkig, op elkaar en bijt het elkaar dus ook helemaal niet. Ik zou eerder denken dat het elkaar aanvult. Hoezo? Nou de uitdaging van Jolanda heeft veel meer weg van een kennis (leer) spel, terwijl de mijne juist die geleerde kennis toepast, waarbij het meer een (ge)puzzelspel is, die je vaardigheden op de proef stelt. Ik denk ook dat het een hele andere groep van mensen aantrekt, binnen en buiten Yoors. 

Ik zal dan ook, met alle plezier, haar challenge op mijn taaljaaruitdaging zetten. 

 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties