×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Een fijne zondag


 Om mij niet geheel wereldvreemd te voelen, plaats ik eerst een slakken humor en probeer mijn draai te vinden. 


Een zondag, anders dan de andere zondagen. 

Heerlijk vroeg wakker, om met frisse moed, 

aan een nieuw Yoorsiaans tijdperk te beginnen.

Er is veel veranderd de afgelopen dagen, niet alleen op dit platform en het lijkt wel alsof alles daarmee samenkomt. Het leven lijkt mij toe te lachen en soms kan ik het nog niet bevatten. Het klinkt stom, maar geluk is niet zo makkelijk als het schijnt. 

Op een aantal zaken kan ik hier in het openbaar niet verder ingaan, omdat het ook de privacy van anderen raakt, maar laat ik zeggen dat ik een stuk minder zorgen heb. Een last van jaren, die ik met mij meedroeg, dagelijks, is eindelijk opgelost. Mijn medicatie is verbetert en dat betekent letterlijk ook, meer lucht. Dat maakt mijn wereldje weer wat groter. Een nieuwe vriendschap gloort en jongste zoon heeft een baan aangeboden gekregen.

 

                                                                       Verscheurt? Ja, laat ik dat nog maar even houden. 

                                                                                               Onzeker? Meer dan ooit. 

                                                     Er was namelijk een tijd dat ik dacht niets te verliezen te hebben. 

                                                         Dus schreeuwen mijn vrienden; "Miranda, geniet er nou van!" 

                                                                           Dat ga ik dus maar doen...
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts