Een slechte dag

Een slechte dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De eerste vraag, die ik mij altijd stel; Hoe komt het? Dan ben ik er al vanuit gegaan dat er niet iets speciaals is. Dat onbestemde maakte het juist zo lastig, waardoor ik mij nog vervelender voel. Meestal al uren mijn zinnen proberen te verzetten. Ineens tref ik een bericht aan. Niet eens voor mij bestemd. 

Symbiose

Achter mijn ogen prikken de tranen, ik houd mij groot. 

Voel de pijn van mijn nek, door de verkrampte houding.

De warmte van zijn aandacht is niet meer.

Nooit meer elkaar kunnen omhelzen.

Thuis houd ik mij groot. 


Lees niet de meest vrolijke dingen, luister her en der een debat, ook niet echt leuk. Chat wat met iemand die het echt moeilijk heeft. Zoek bepaalde dingen op die ik beloofd had. Probeer wat mooie foto's te bekijken. Die hierboven is trouwens de Meester van der Heijden Groeve in Nieuw Namen. Een paar kilometer bij ons vandaan. Zoon vraagt of het eten later mag. Heel even laat het zonnetje zich zien. Ik snuit mijn neus.


Altijd ben ik thuis.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat mooi geschreven en heel veel sterkte
| 11:37 |
Lief van je. Dank je wel. Kan het soms nog steeds niet bevatten. We waren de laatste jaren dag en nacht bij elkaar en 38 jaar samen.
| 11:47 |
Ik wens je enorm veel sterkte!
| 18:35 |
Dank je wel. 
| 20:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen