×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Gestoord worden van gestoord worden.

Gestoord worden van gestoord worden.


Rammelend schud ik mijn toetsenbord uit, alsof mij dat zou helpen. Voor de vijfde keer, krab ik mij achter mijn oren en begin te tikken. Precies op dat moment straalt een blauw licht bij mij naar binnen. De avondzon, begin oktober. Dat is genieten.

De hele dag al loop ik wat te dralen, lijkt het of ik niet vooruit kom. Zuchtend geef ik het uiteindelijk maar op. Zelfs wat ik opgeef kan ik niet bedenken. Het maakt het zoeken naar een oorzaak schier onmogelijk. Mijn nederlaag erkennen, er zit niets anders op.

Soms, weet ik het gewoon niet meer. Dan gaat de telefoon, of klopt er iemand op de deur en wil ik helemaal niet opnemen of opendoen. Overtuigd dat ik de mens aan de andere kant wel teleurstellen moet.

Mijn dag, schreeuwt het van binnen. Het is mijn dag, ik wil niet worden gestoord.

Stilletjes neem ik niet op en doe niet open. De hele dag blijft dat maar aan mij knagen.

Blaas ik nu de boel veel te veel op? Ja, natuurlijk.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties