×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ik ben de weg kwijt.


Gelukkig, het maken van een blog ziet er tenminste nog enigszins vertrouwt uit. Verder ben ik naast de weg ook bijna al mijn blogs kwijt, ik zie er nu maar 12. Ook begrijp ik helemaal niets meer van dit systeem. Natuurlijk wil ik het best een kans geven, maar alsjeblieft, kan er een goede uitleg komen? Stapje voor stapje, met plaatjes, zoals Ingrid dat altijd doet, want bij mij begint de paniek toe te nemen en dan kan ik helemaal niet meer denken.

De statistieken werkten ook niet meer. Ik denk dat ik het vandaag maar voor gezien houd. Spijtig voor al die mensen, waarop ik wil reageren en zo, maar dat komt dan misschien wel, als ik een uitleg vind. Anders ga ik wel via facebook proberen.

Eigenlijk zou ik nou hieronder ook een Yoors groep, als onderwerp moeten staan dat je kunt kiezen. Want, het is natuurlijk altijd taal, en maatschappij. Ik weet het niet meer. Waarom toch niet eerst iedereen een mail sturen en goed uitleggen of begrijp ik het alleen niet meer?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts