×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Kinkje in de kabel.

Kinkje in de kabel.


Jakkes.....kreeg net even een heel vervelende reactie, van een vriendin, die ik toch al jaren ken. Probeer het nu maar van mij af te zetten door te gaan schrijven. Gelukkig komt straks de thuiszorg, dat is dan altijd wel prettig. Ga er ook verder niet echt op in, daar gaat het niet om, maar voel mij er gewoon rot onder en vind niet dat ik het verdiende om zo te worden toegesproken (via mail). Haal maar een paar keer diep adem en dan proberen mijn zinnen te verzetten.

Afleiding zoeken valt mij dan soms niet mee. Ik vraag mij af hoe anderen dat doen. Het maakt mij vaak zo onrustig dat een kalm muziekje eerder olie op het vuur is. Gelukkig, hoor de kerkklokken, dat vind ik dan wel weer een geruststellend geluid. Ook nog 12 keer, lekker lang. Misschien zal ik dat gaan doen. Even kijken of er mooie klokken spellen te vinden zijn op you tube.

Misschien niet de beste kwaliteit, maar erg vertrouwd omdat ik een jaar op de oude gracht heb gewoond, schuin tegenover de dom.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties