Mijn eerste keer

Mijn eerste keer


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu zul je het krijgen.....Miranda die iets nieuws probeert. 

Het moet wel, zal het toch leren om op Yoors te bloggen, wat is dat nou! De frustratie is al aardig opgelopen, droge mondhoeken, stijve rug. Zit het al te lang te proberen. Voor alles is een eerste keer. Wie zei dat ook alweer?  

De logica ontbreekt mij, moed zakt in mijn sokken, want schoenen zijn al uit, als ik mijn zoons er de hand niet voor omdraaien zie. 

Dan heb ik toch al leren surfen, nee niet op een plank, maar op het web en mailen, chatten, appen enz. Die grijze hersencellen worden traag, verlangen naar het oude, vertrouwde. Gelukkig is er die taal, dat schrijven. 

Eenmaal aanbeland vindt het zijn weg. Bekend terrein, verzucht ik. Geen vragen meer waarom ik alles op het prikbord zet. Misschien komt wat ik schrijf, nu beter tot zijn recht.

De kop is eraf, tegen alles in heb ik de tekst in dit blok weggehaald en warempel toch, dat ik toen schrijven mocht. 😉

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik twijfel een beetje of dit nu echt is of... in ieder geval een leuk blogje en ik hoop dat nog meer mensen durven.
| 14:58 |
Nou houd ik er wel van om mensen op het verkeerde been te zetten en dan in de laatste zin er een andere draai aan te geven, maar dit is echt. Het is mijn eerste blog dat ik schreef, op yoors daarvoor deed ik het op het prikbord. Je kunt het ook aan de datum zien. Hij kwam nu weer vooraan te staan, omdat ik, voor de zekerheid de foto heb veranderd om mee te kunnen doen aan Yoors Divers. In die tijd deed ik ook alles op een tablet, nu heb ik gelukkig een desktop. 
| 19:18 |
Bij jouw blog kan ik geen datum zien zou niet weten waar. Super goed stuk en fijn dat je niet meer op een tablet hoeft
| 16:53 |
Helemaal onderaan deze reacties, bij de tags staat ook de datum, geldt voor elk blog. Maar bij deze is 5-4-2018. Je kunt ook zien dat verder naar onderen de reacties ook van oudere datum zijn. Nou...echt fijn, dat tablet was echt behelpen. 
| 23:05 |
Aaah dank je wel. Weer wat geleerd!
| 08:21 |
En je staat zelfs in Yoors Divers!
| 14:43 |
Had het daarvoor ingestuurd, maar nog niet gezien. 
| 19:10 |
Leren / ontdekken / uitproberen = geweldig
| 13:29 |
Ik voel helemaal met je mee. 😊
| 17:52 |
O, dank je wel. Is alweer even terug, maar heb andere foto geplaatst, vandaar, dan komt ie weer even vooraan. Was in het begin best moeilijk en leer nog steeds bij.
| 18:05 |
Komt helemaal goed. Ik heb - ondanks dat ik ben blijven schrijven - ook roestige hersens. 
| 12:33 |
Een leven lang leren, gaat voor ons zeker op.
| 13:35 |
alle begin is moeilijk, maar je leert het wel! :)
| 12:19 |
Ja, heb al veel bijgeleerd. Heerlijk om te doen.
| 13:31 |
Schrijven doet iets magisch. Succes!
| 22:16 |
Schrijven doe ik al, mijn hele leven, dat delen is, volgens mij wat het hem doet. 
| 22:40 |
Uiteraard dat ook. Maar het kunnen uiten met woorden brengt het duidelijk over.
| 22:46 |
Natuurlijk. Schrijven vind ik nogal eenzaam, vandaar, denk ook dat ik de enige ben die zo denkt of voelt. Sinds ik op yoors zit en het deel, zijn er reacties van herkenning en dat verbaasd mij dan oprecht. Dan ben ik verwonderd, dat is magisch voor mij. (ik hoor ergens bij)
| 23:34 |
Toevallig dat je zegt dat je denkt dat je de enige bent.
Ik ben net met een blog bezig waar ik mijn volgende stap zet in het delen.
Wij zijn als mensen veel meer gelijk dan je denkt ;)
| 23:41 |
Welkom! heel erg leuk!
| 20:50 |
Alles heeft een begin. Suc6.
| 13:18 |
Mooi, gooi de boel maar open hier
| 10:44 |
jeah!gelukt fijn gevoel he
| 10:17 |
Ja, nou en of...Dank je wel nog voor de aansporing.
| 10:21 |
Mooi je gevoelens geschreven, je bent van harte welkom om meer uit het toetsenbord te persen.
| 09:27 |
Dank jullie wel, de reacties geven de burger moed. En nu....zou ik de hele nacht wel willen doorgaan, maar dat doe ik toch maar niet.
| 00:33 |
Goedemorgen, leuk geschreven. Nu kun je het volgende schrijven ;) #zoukunnen #moetniet #welleuk
| 08:36 |
Stug volhouden, het komt goed :-)
| 00:27 |
Hartstikke leuk geschreven!
| 23:09 |
Lekker door oefenen volgens mij komt dat helemaal goed
| 23:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen