×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Staven twee.


Even twijfel ik of ik het weekend niet beter over kan slaan, maar dan wint de nieuwsgierigheid het toch. Daarnaast, wat is een log als daar ineens elke keer twee dagen ontbreken? En ja hoor, wat trek ik, iets met een twee.

 
Staven Twee: Je staat nu aan de vooravond van een nieuw plan, het najagen van een spannende nieuwe droom. Durf je het aan om je zekerheden op te geven voor dit lonkende avontuur?

Het getal twee staat voor conflicten, dualiteiten, en intuïtie.  Het conflict van Staven Twee zit hem niet in het ‘wat’ maar in het ‘hoe’, in de details. 

 

In de liefde duidt Staven Twee erop dat je wel weet wat je wilt, maar niet goed weet hoe je dat kunt bereiken. 

Eigenlijk wil/durf ik niet verder te lezen. Dit is zo waar. Natuurlijk weet ik dat, maar weet zij dat ook! Soms denk ik dat ik al aardig op weg ben. Helemaal blij, dat ik überhaupt dergelijke gevoelens heb, maar o wee...als zij dan een dag niet belt, dan slaat al gauw de twijfel toe.

Maar goed, ik lees verder; Vaak heeft deze kaart niet te maken met een relatie, maar is deze algemener. Je hebt het gevoel dat je iets zoekt, je wilt je vleugels uit slaan maar je denkt niet goed te weten waar je heen wilt. Deze kaart is een aanwijzing dat je dat wel weet, maar dat je niet weet hoe je moet beginnen om te bereiken wat je wilt. 


Dat valt dan wel weer een beetje tegen. Jammer. 

Men zegt immers, 

dat liefde breekt als men haar al te stevig, 

of te twijfelend vastpakt.

Omdat ik het online doe, krijg ik alle kaarten rechtop, maar bij een echte kaartlegging kunnen ze natuurlijk ook ondersteboven liggen. Daarom moet ik beide betekenissen in ogenschouw nemen.

Betekenissen rechtop: Hoewel macht en heerschappij binnen handbereik liggen, voel je je toch verloren.

Omgekeerd: Emotionele verstoring, angst voor het onbekende.

 

In beide kan ik mij wel vinden, vandaag, althans. Zal ik positief afsluiten, al betwijfel ik dat het zo simpel is, als hieronder geformuleerd.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Heb een droom, houd die voor ogen, doe wat gedaan moet worden en die droom zal zich manifesteren. Het doen wat gedaan moet worden, is een belangrijk aspect.

 

Heb toch nog even doorgezocht en vanwege de toren die ik gister trok, vond ik deze opmerking toch ook wel heel frappant en leuk. Mijn droom gaat immers niet over mannen.

Ze gaat door met de dagelijkse gang van zaken in haar toren tot de kans zich aandient om de toren te verlaten. 

Ze grijpt die kans direct met beide handen aan. 

En eenmaal buiten, laat ze zich zelfs niet door een kroeg vol zware jongens van haar plan brengen.

 
 expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts