Vergeet het leed (persoonlijk)


Volop weer (even) in het leven staan, met volle teugen, de frisse bries, in mijn longen laten circuleren, onderwijl glinsterend spelend, het zonlicht op mijn gezicht. Zulke dagen zijn er en dan stort ik mij, nietsontziend, op het leven zoals zich dat uitspreidt.

Vergeet dan wel eens, dat andere mensen, heel wat anders met mij hebben meegemaakt en (nog) niet zover zijn of niet in staat zijn om zo snel te 'schakelen'. Dan laat ik informatie achterwege of schrijf het in verdekte termen, om er niet telkens aan herinnert te worden.

Mijn manier van met het leven omgaan, op het moment. Genieten van jullie heerlijke gezelschap, jullie hartverwarmende en invoelende, meevoelende, doch ook relativerende en motiverende boodschappen en reacties. Dus ben ik als het weer, dat plots om kan slaan, omdat het nou eenmaal zo gaat in het leven.

Gisteren was zo'n afschuwelijke drukke dag, waarvan ik dan vandaag de naslag krijg gepresenteerd. Alles in het teken van de zorg.....nodig, maar stierlijk vervelend. Vandaag in een grafstemming. Je krijgt altijd dingen te horen, die je niet horen wil.

Daarom kom ik mijn wonden likken bij mijn roedel Yoorsianen. In de hoop, dat ik weer, opgenomen in het pact, de één of andere uitdaging te lijf kan gaan, een lekker gokje wagen of iemand een hart onder de riem steken. Er is zoveel te doen nog.........