×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Voor ik het loodje leg...

Voor ik het loodje leg...


Borrelt stomend zich een weg.

De geest is uit de fles.

Zonder dat ik het weerleg,

borrelt stomend zich een weg.

Zeg: "Domme pech."

Straks een ander adres.

borrelt stomend zich een weg,

de geest is uit de fles.


Dit rondeel als afsluiting van een geheel, dat nog niet af, maar wel zijn einde nadert. Eigenlijk wil ik het zacht en teer neerleggen. Zoals altijd lukt dat niet. Waarom ook kiezen om dit te gaan schrijven als ik vol met woede zit, die borrelt?

Ik durf het anders niet. Ja, Miranda is te schijterig. Dacht nog wel dat ik alles prima geregeld had......nou ja, nee dus.

Mijn vaste volgers weten wel dat het met mijn gezondheid niet zo best is, maar het is hard achteruit gegaan. Zodanig dat ik, wil ik nog enige regie hebben, ik actie heb ondernomen. Dat is wat ik nog zeggen wilde. 

Wanneer precies weet ik niet, maar ik zit in het traject (proces) van vrijwillige euthanasie. Uiteindelijk kan ik dan, in overleg met de huisarts een precieze datum prikken, voor als ik het werkelijk te benauwd krijg. Mijn longcapaciteit is nu nog 20%, als dat zo blijft gaat het wel, maar een ontsteking of flinke verkoudheid trek ik niet meer. 

Ik ben dus nog druk met dat proces, met ook alles voorbereiden voor mijn uitvaart, praten met familie en vrienden. Beslissingen treffen, administratie goed op orde brengen, zorg om mij heen regelen en ga zo maar door. Het lukte mij niet om op Yoors te blijven schrijven en hier niet over kunnen praten, maar ik had ook tijd nodig, omdat ik eerst zelf alles op een rij moest hebben. 

Het kan zijn dat ik niet op alle vragen/reactie's antwoord, misschien omdat ze te confronterend zijn of dat ik te laf ben of misschien te moe. Graag, voor de mensen die mij ook op facebook hebben, liever niet daar reageren, ook niet via messenger.  (ik wil een 'vrije zone', waar ik zeker weet dat ik er niet mee geconfronteerd word)

Ik neem, indien ik wil, zelf wel contact op. Heb er op dit moment voor gekozen om nog niets op facebook te zetten, doe dat misschien ook helemaal niet. Verder weten ook maar erg weinig mensen het. Jullie zijn eigenlijk de eerste echte groep. waar ik het min of meer openbaar zet. Zo houd ik sommig 'openbaar leven' toch nog relatief gewoon....

Yoors en dus de Yoorsianen hebben een speciale plek in mijn leven en hart en ik heb met heel veel liefde en plezier, een hele fijne tijd met jullie gehad. Daarom ook, dat ik toch besloot, dit met jullie te delen. Misschien lukt het mij om nog een keer vaker te schrijven en jullie mee te nemen op deze persoonlijke weg.


Ben nog niet aan de morfine,

dat is positief gedacht.

Leef op eigen adrenaline, 

ben nog niet aan de morfine.

Helder stroomt mijn denklawine,

terwijl ik wacht.

Ben nog niet aan de morfine,

dat is positief gedacht.Liefs voor mijn schrijfmaatjes. 

Miranda
 expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties