Mijn washi tapes :)

Mijn washi tapes :)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn liefde voor washi tape is begonnen met mijn hobby Postcrossen wat ik een aantal jaren geleden ontdekte. Over Postcrossen zal ik een andere keer een blog over schrijven. 

Washi tape is een Japans product. Je kunt zeggen dat het gewoon vrolijke plakband is. De officiële washi is niet van plastic maar van papier (maar tegenwoordig zijn  er allerlei vrolijke typejes van verschillende materialen). Het plakt dus niet zo stevig als normale plakband, maar dat is niet erg, het is namelijk gewoon decoratief :). 

Ik heb zo'n 120 washi tapejes. Misschien wat overdreven, maar ik wordt er vrolijk van! Ze komen bij verschillende winkels vandaan: action, hema, zeeman, Aliexpress,  postallove etc. Prijzen zijn wisselend van 3,- p.s. Tot 3 stuks voor nog geen euro!

Mijn meest favoriete winkels voor washi zijn Aliexpress en Action. 

Hiernaast zie je een aantal van mijn favoriete tapes. De hele linker rij komt bij Aliexpress vandaan. Rechts veelal Action. Zijn ze niet prachtig? 

Mijn favoriete zijn de diamantjes, druppeltjes, poezen en de turquoise met gouden polkadots/blaadjes en de groene glitters.

De foto hieronder laat al mijn gouden zien. Ook erg mooi!

Je kunt washi voor van alles gebruiken: een kaartje of envelop mee versieren, een kaartje mee maken, bij snailmail gebruiken etc, maar er zijn ook allerlei andere dingen wat je met washi kan doen:  http://www.lisanneleeft.nl/dingen-die-je-kan-doen-met-washitape/

Kortom een vrolijk veelzijdig tapeje!  Welke is jouw favoriet?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb ook veel washi love it ,,,leuke blog groetjes an creatief
| 09:19 |
Als ik nog maar zie, krijg ik al inspiratie! Leuke hobby :)
| 16:45 |
Echt leuk hoor!!
| 16:06 |
Ja he
| 16:22 |
Ik bladerde net door een foldertje van Zeeman en daar zijn ze nu in de aanbieding, een pak van 3 rollen voor €0,79! :D
Wie weet zit er iets bij voor je? :)
| 14:44 |
Thanks!
| 15:19 |
ik heb ook een veel te grote collectie, ze zijn toch allemaal zo leuk en cute ^^
| 11:20 |
Ik kan ze niet laten liggen haha. Zelfde met stickers. Heb me gisteren bij de zeeman moeten inhouden. Maar wilde bijna weer stickers kopen. Het is allemaal zo leuk!!!
| 11:30 |
ja ik blijf er ook altijd bijkopen, het is zo verleidelijk
| 11:31 |
Super leuk! Ik heb er ook veel (ook van Action en Ali). Ik heb van de week leuke besteld met dagen van de week, met de maanden en met nummers (tot 31). Als ze binnen zijn, zal ik er een blogje aan wagen ;-)
| 11:07 |
Jaaaa leuk! Heb je toevallig linkje er van (Ali is altijd flink zoeken) misc is die tape handig te gebruiken voor bullet journal. Niet dat ik die al heb maar wil daar ook eens naar gaan kijken om te gaan doen
| 11:12 |
Dat zijn er veel! Ziet er ontzettend leuk uit ;3
| 10:41 |
Ja het? ! Leuke verslaving!
| 10:46 |
Je hebt zr nu ook bij de lidl. 3 voor een euro :)
| 10:20 |
Klopt! ik heb ze volgens mij nog niet van de lidl, is vaak van ander materiaal gemaakt heb ik het idee. Niet dat dat erg is natuurlijk. Aliexpress blijft mijn favo webshop!
| 10:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen