Mysterie Blanket 2016

Mysterie Blanket 2016


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In december 2016 ben ik gestart met het haken van de Mysterie Blanket 2016. Dit is een woondeken van 40 gehaakte blokken, waarvan je elke maand 8 patronen krijgt toegestuurd. Ik ben nu bezig met de blokken van maand 3 en 4.  In februari krijgen we dan nog de laatste 8 blokken en in maart gaan we alle blokken aan elkaar haken. Het is erg leuk en verrassend om te doen en je leert weer heel veel nieuwe haaktechnieken (er is ook een breiversie). Oh, en het volgende project is ook al uitgezocht.

Inmiddels 22 blokken af. Ik heb eigenlijk altijd twee blokken op de naald staan. Eén waarvoor ik echt even moet gaat zitten en één die ik ook kan haken tijdens het tv-kijken. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haken is heerlijk, het wordt een mooie deken, dat zie ik nu al :)
| 13:15 |
Ik doe het precies hetzelfde! Ik haak de fire, maar deze is ook heel mooi!
| 10:07 |
Is het niet lastig om alle blokken dezelfde afmetingen te laten krijgen?
| 11:14 |
Ja, soms wel. Er zit 1 garen tussen dat is nogal wollig. Maar ze worden allemaal na het haken nog opgespannen zodat ze ongeveer gelijk zijn. Evt. oneffenheden trekken volgens mij wel weg bij het aan elkaar haken.
| 11:17 |
Voor een sprei of zo waarschijnlijk niet zo'n probleem. Zelf ooit een jasje gemaakt van allemaal verschillende blokken wat maar niet mooi in model wilde blijven. Uiteindelijk alle blokken op de voering vastgenaaid maar na elke wasbeurt was het weer een drama.
| 11:40 |
Onze jongste dochter haakt meestal
| 10:02 |
Ooh prachtig!
Ik heb een deken met kabels gehaakt, ook erg leuk om te doen
Ik ga je volgen
| 09:37 |
Mooi! En wat wordt je volgend project?
| 09:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen