Patroon ontwerpen

Patroon ontwerpen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik vind het heel leuk om met het programma Adobe Illustrator te werken.  Vorig jaar heb ik me eens verdiept in het ontwerpen van stofpatronen. Ik heb daarvoor via Skillshare.net wat tutorials gevolgd. Dit is mijn eerste "collectie", gebaseerd op een kleurenpalet in oranje- en paarstinten.

Via het internet kun je allerlei sites vinden waar je bijv. kleding of stoffen met een eigen patroon kunt laten bedrukken. Hier kun je ook zogenaamde mockups maken. Zo kun je goed zien hoe je patroon tot zijn recht komt op diverse voorwerpen, zoals hiernaast getoond.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw wat ontzettend gaaf! dus als ik patronen voor kleding ontwerp, kan ik bij jou zelf ontworpen stof bestellen ;)
| 17:15 |
Wat een leuk idee zeg
| 15:27 |
Wat leuk om te zien
| 15:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen