Patroon ontwerpen

Patroon ontwerpen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik vind het heel leuk om met het programma Adobe Illustrator te werken.  Vorig jaar heb ik me eens verdiept in het ontwerpen van stofpatronen. Ik heb daarvoor via Skillshare.net wat tutorials gevolgd. Dit is mijn eerste "collectie", gebaseerd op een kleurenpalet in oranje- en paarstinten.

Via het internet kun je allerlei sites vinden waar je bijv. kleding of stoffen met een eigen patroon kunt laten bedrukken. Hier kun je ook zogenaamde mockups maken. Zo kun je goed zien hoe je patroon tot zijn recht komt op diverse voorwerpen, zoals hiernaast getoond.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw wat ontzettend gaaf! dus als ik patronen voor kleding ontwerp, kan ik bij jou zelf ontworpen stof bestellen ;)
| 17:15 |
Wat een leuk idee zeg
| 15:27 |
Wat leuk om te zien
| 15:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen