23 minutes in hell

23 minutes in hell


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hell is for real


Did you know, when you go to hell that this is your own choise.

You will say what God never do this to us, ok God don't do, you do it your self.

why? cause you don"t listen to God, and reject His love for you.


See this for your self.

https://youtu.be/wY9c4Zw6pik


Whats your choise now?

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik geloof in een ander geloof, maar ik ben het met je eens. Het is je eigen keuze...
| 18:54 |
Neee!!! Vreselijk om aan te zien! Deze slechte acteerschool!
| 16:23 |
Jemig de pemig! Kom je even uit een onverwachte hoek aan zetten! Of misschien niet natuurlijk. Of ik het met je eens ben is niet eens de vraag. Dat je Engels slecht is, daar gaat het ook niet over. Wat mij stoort is dat je een filmpje gebruikt waar wij uit moeten halen dat het onze eigen keuze is als we naar de hel gaan. Ok. En jij gaat uiteraard naar de hemel. Maar wat maakt je dat uit!? Waar post je dit voor? Zeker niet om mensen te helpen, want met je bericht schrik je iedereen af. Het komt een beetje over als even tegen de schenen schoppen van iedereen die ik kan vinden. En dat stuit mij tegen de borst. In een eerdere blog stond je open voor een gesprek. Uit deze blog blijkt dat een gesprek niet mogelijk is, want je oordeelt en veroordeelt al. En dat allemaal uit de naam van God. Ik denk dat hij ontzettend trots is op jou op dit moment... Ik zou hem dat vertellen. God, ik heb over mensen geoordeeld. Ik weet dat U de enige bent die dat kan en mag, maar ik heb het toch gedaan. Mag ik nu naar binnen...?
| 12:58 |
Goed verwoord. Iets met pot verwijt ketel he :)
| 09:59 |
Beetje jammer dat hij/zij ineens zo uit de hoek komt. Maar goed, zal vast wel een reden hebben. Denk ik... Alhoewel...
| 11:47 |
Eens.
| 11:51 |
ik ben het niet met je eens!
| 10:46 |
Oneens. En ook slecht engels...
Zoals ik het zie:
God luistert altijd en overal. En iedereen is welkom bij Hem.
Als je aan de hemelpoort beland wordt je gevraagd wat je fout deed in je leven.
Als je eerlijk antwoord, kom je zeker in de hemel.
Want niemand is vrij van zonde...
| 23:28 |
John 14:5-7
5Thomas said to Him, "Lord, we do not know where You are going, how do we know the way?" 6Jesus said to him, "I am the way, and the truth, and the life; no one comes to the Father but through Me. 7"If you had known Me, you would have known My Father also; from now on you know Him, and have seen Him."…
Zo staat het in de Bijbel
| 23:46 |
Ja dat weet ik. Maar niet zoals jij het typte :) Iedereen interpreteert dingen uit de Bijbel net even anders soms...
| 23:47 |
Ok bekijk dit filmpje deze mensen vertellen de waarheid, en........

youtu.be/S4PKUbyj3Ac

Jij zegt het maar
| 00:12 |
Ik zal het bekijken straks. Niemand heeft de waarheid in pacht ;)
| 07:57 |
Ben je nou serieus met dit filmpje???
| 12:59 |
Ik zag de titel en besloot meteen om niet te kijken. Wat een bullshit.
| 09:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen