×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBijna een jaar...

Bijna een jaar...


Mijn eerste blog is alweer bijna een jaar geleden geschreven. Een jaar van burn out, leren, vallen, opstaan, verlies en hernieuwde vriendschappen. Er is veel gebeurd. Het verlies van mijn moeder heeft een plekje gekregen inmiddels. Mijn burnout.....nahhhh die is nog na-ijlend aanwezig. Maar ik ben aan het werk en heb goede keuzes gemaakt. Mijn hoofd is leeg genoeg om weer te schrijven.. ..dat lukte niet meer. Dus wordt vervolgd. Ik kom snel terug met meer. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.