Bijna een jaar...

Bijna een jaar...


Mijn eerste blog is alweer bijna een jaar geleden geschreven. Een jaar van burn out, leren, vallen, opstaan, verlies en hernieuwde vriendschappen. Er is veel gebeurd. Het verlies van mijn moeder heeft een plekje gekregen inmiddels. Mijn burnout.....nahhhh die is nog na-ijlend aanwezig. Maar ik ben aan het werk en heb goede keuzes gemaakt. Mijn hoofd is leeg genoeg om weer te schrijven.. ..dat lukte niet meer. Dus wordt vervolgd. Ik kom snel terug met meer. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel beterschap gewenst
| 18:12 |
Sterkte! Wij kennen elkaar nog niet maar goed dat je weer terug bent!
| 11:27 |
fijn dat het beter gaat, helaas is het leven met ups en downs zolang de ups maar bovenaan staan
| 15:43 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden