×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Terug bij af...

Terug bij af...


Een aantal jaar geleden heb ik iets doorgemaakt wat me beschadigd heeft. Veel uren bij de psycholoog, knokken, geduld van mijn omgeving hebben  me erdoorheen gesleept.  Ik ben sterker uit dit gevecht gekomen dan ik ooit had verwacht. Ik ben daarna moeder geworden van een prachtig kind.  Om die reden ben ik (nog) gezonder gaan leven,  minder drinken en meer sporten. Trainen met een doel kwam daarna. 5 km uitlopen, wedstrijden lopen. Kwart marathon en daarna een 15 km loop. Ik verlegde mijn grenzen . En ik ben trots dat dit ietwat overgewichtige vrouwtje dat toch maar doet. Totdat mijn lichaam me in steek liet. Van 12 km op mijn sloffennaar nog  geen 2km uit kunnen lopen...in een week tijd. Ik realiseerde me dat ik ineens dikke vingers had, vocht in mijn benen....o my god....de weegschaal geeft +6 kg aan!!!! Van huisarts naar bloedprikken en......geen resultaat. Maar wat is het dan?????? Ik ben een vechter moet je weten....en nu vecht mijn lichaam tegen mijn geest. Ik heb alle signalen bij gehouden, rustig aan gedaan, ben gaan praten met een praktijkondersteuner...maar het was niet genoeg. Mijn lichaam zegt "Ho!!! STOP EN NIET VERDER!!!" Ik ben dus 7 jaar terug in de tijd lijkt het wel.....terug bij af....
Referendaris
Sterkte, hou vol.
16-01-2017 09:40
16-01-2017 09:40 • Reageer
Dana
Dat klinkt behoorlijk heftig. Neem je rust, probeer van je lichaam te houden ook al doet het op het moment niet echt wat je geest wil. Snap dat het je frustreert, maar het lijkt erop dat het gevecht dat je aangegaan bent, nu zijn weerslagmoment heeft. Terugslagen komen altijd op onverwachtse momenten. Je hebt zo hard gestreden om daar te komen waar je doel ligt, dat je nu rust verdiend. Je geest kan ook meer verwachten van je lichaam dan het lijf aankan. Het gevecht heeft je geest kracht gegeven, nu verdiend je lichaam rust, geef er gewoon maar aan toe. Het mag.
23-11-2016 21:46
23-11-2016 21:46 • 1 reactie • Reageer
Zohra Boelhouwers
Mooi gezegd van je Dana :)
24-11-2016 08:13
24-11-2016 08:13 • Reageer