×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Afvallen en voeding

Afvallen en voeding


In 15 weken tijd ging ik van maatje XL naar maatje M (soms S). 

Wat was ik het zat ineens, als ik bukte zat me buik in de weg, ik voelde me al jaren moe. En toen die verschrikkelijke weeg schaal me ook nog eens vertelde dat ik op me zwaarst ever zat was voor mij de maat vol. 

Tuurlijk had ik in de jaren hiervoor het wel geprobeerd. Stoppen met snoepen ( daar kwam ik van aan ) me afbeulen op de sportschool. Ik viel wat af,kwam weer bij, stopte met sporten,kortom het roer moest om.

Daarom besloot ik het killerbody dieet te gaan volgen. 

Nadat ik 5 kilo kwijt was en ik een blij berichtje op mijn facebook plaatste en ik vervolgens van verschillende mensen te horen kreeg dat ik niet zo goed bezig was, dat het een crash dieet  zou zijn enz enz , motiveerde me het juist meer en meer om er mee door te gaan.

Voor wie niet weet hoe het werkt: Je gooit 12 weken je voedingsstyle om. Elke 4 weken heb je een nieuw weekmenu. Alle producten die je gebruikt zijn vers, niet uit pakjes en zoveel mogelijk suiker vrij.

Mij hielp het enorm, zo hoefde ik niet na te denken wat ik zou moeten eten, wat je wel en niet mag, calorieën tellen enz ( krijg je volgens mij nog veel meer stress van wat ook weer niet goed is ) gewoon je boodschappen lijstje volgen,jaja zelfs dat staat erin.

Ondertussen ben ik klaar met de 12 weken en 14 kilo lichter. Ik voel me beter dan ooit, ben haast niet moe meer en heb ik veel meer energie. 

Ik heb zelfs het tweede boek gekocht, en ik hou me nog steeds aan deze voedingsstyle. Wel ben ik wat makkelijker geworden qua eten. Zo doe ik niet moeilijk als we uit eten gaan of als we een keer een vette hap eten. Ik pak het daarna gewoon weer op.

Ik was na de vakantie wel 1,2 kilo aangekomen, maar er is alweer 700 gram af.

En zoals je met elk dieet hebt, je hebt nou eenmaal levenslang. Goed op je voeding letten en niet gelijk weer los gaan op de chocolade en de chips.

Vanavond eten we rijst met sperzieboontjes en gehakt. Eet smakelijk alvast !
TigerLily
Oh ik ben wel wat geïnteresseerd. Het probleem alleen is dat ik niet zoveel lust. Hoe zijn de dieetmaaltijden? Veel avocado en dergelijke?
08-06-2017 12:04
08-06-2017 12:04 • 1 reactie • Reageer
Gerrie Hoks
Het avond eten is bijv zilvervliesrijst met snijboontjes en kip. Of broccoli met zoete aardappel en vis. Maar je kan ook als je iets niet lust iets anders pakken uit die lijst.
08-06-2017 13:00
08-06-2017 13:00 • 1 reactie • Reageer
frieke
knap als het je op die manier lukt
07-06-2017 09:51
07-06-2017 09:51 • 1 reactie • Reageer
Gerrie Hoks
Dank je, in het begin was het even moeilijk omdat je gewend bent alles in je mond te proppen en vooral grotere hoeveelheden dan dat ik nu mag. Maar na een week weet je niet beter
08-06-2017 13:01
08-06-2017 13:01 • Reageer