De weg ligt open

De weg ligt open


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik begin de leeftijd te bereiken waarop er veel gebeurt in het leven van mijn vrienden. Twee van mijn beste vrienden zijn vorig jaar getrouwd en een andere goede vriendin is nu zwanger van haar eerste kindje. Er zijn veel aankondigingen van samenwonende stellen of verloofde koppels.

Toen dat eerste gebeurde, vroeg ik me af wat ik met mijn leven gedaan had. Ik woonde op kamers, waar ik er eerlijk is eerlijk een bende van heb gemaakt, ik was nog vrijgezel en had ook werkelijk geen behoefte aan een relatie op dat moment. Mijn studie had ik net afgerond, dus je zou kunnen zeggen dat dat is wat ik met mijn leven heb gedaan. Ik had alleen het idee dat mijn vrienden zoveel verder waren met hun leven dan ik.

Nu besef ik dat dat onzin is. Ik heb ervoor gekozen te studeren, me niet in te laten met jongens die toch geen serieuze relatie wilden en voor een soort van studentenleven. Zij kozen andere wegen. Zij kozen ervoor direct vanaf de middelbare school samen te gaan wonen om zo kosten te besparen. Ja, ze studeerden ook, maar op een heel andere manier als ik. Hun belevingen zijn anders geweest dan die van mij. Al die dingen die zij al meegemaakt hebben, mag ik hopelijk ook nog meemaken.

Iedereen heeft een andere invulling van het leven en dat is niet per se goed of slecht. Zolang je maar geen spijt krijgt van de dingen die je hebt gedaan. Of erger nog, van de dingen die je niet hebt gedaan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Spijt komt altijd te laat en voor-spijt bestaat niet zie mijn Pa altijd, en hij had zoals gewoonlijk weeral gelijk :-)
| 21:10 |
Leef je leven en geniet met volle teugen!
| 12:54 |
Zo is het, genieten doet iedereen op zijn eigen manier.
| 19:35 |
Voor spijt is het zeker nooit te laat als je maar wel de kans krijgt het recht te zetten
| 19:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen