Het duurt altijd zo lang als je moet wachten

Het duurt altijd zo lang als je moet wachten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

35 minuten moet ik nog wachten voor ik het resultaat kan zien van mijn nieuwe kleur haren. Normaal laat ik het bij de kapper verven, maar aangezien dat toch al snel aantikt, besloot ik het dit keer eens zelf te doen. Extra spannend natuurlijk, want je weet nooit hoe de kleur pakt. Bovendien kan je niet zien of je alles wel gekleurd hebt, want de achterkant... Dat ziet alleen een ander. Geduld hebben dus. Niet mijn sterkste punt.

Vanmiddag stond ik bij de bakker en het pinautomaat deed het niet. Ik heb geen haast, dus het maakt me niet zoveel uit dat het ding gereset moet worden. Die paar minuutjes. Maar wanneer je daar zo staat te wachten, lijkt het allemaal net even iets langer te duren. De vrouw van de bakker zei het ook al. De tijd lijkt net even iets langzamer te gaan als je ergens op moet wachten.

Zaterdag was ik bij het concert van Delain in Hengelo. Fantastische band en dus had ik er erg veel zin in. Het concert leek maar niet dichterbij te komen, tot het toch ineens daar was. Na één keer knipperen was het ook alweer voorbij. Daar lijkt de tijd dus net even flink wat sneller te gaan.

Moraal van het verhaal? Is er denk ik niet. Misschien iets in de richting van: maak het wachten ook gezellig, dan gaat de tijd sneller. Of: geniet niet teveel van dingen, want dan is het zo voorbij. Dat laatste zou ik overigens niet doen. Dat is zonde!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
tijd en besef blijven een rare combinatie...
| 19:32 |
Wat gaat de kleur worden?
| 19:09 |
Het is mahonie roodbruin geworden. Eens een keer heel wat anders dan normaal.
| 19:51 |
O mooie kleur .warme kleur
| 19:55 |
Dont forget to love thing that you do.
Kan echt geen Engels maar hopelijk begrijp je de boodschap.
| 15:22 |
Doe je iets wat je leuk vindt om te doen dan vliegt de tijd. Andersom, moet je iets doen wat je niet leuk vindt, dan kruipt de tijd voorbij. Gevoelstijd is daarvoor de meest gebruikte term.
| 15:03 |
Het leven ongezellig maken of het wachten leuker... Laten we dan vooral voor het laatste gaan!
| 15:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen