Uitdaging: Fotowoorden Februari

Uitdaging: Fotowoorden Februari


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Van de 140 YW challenge word ik altijd zo blij! Ik kan daar lekker creatief bij denken en mijn gedachten op papier zetten. Soms komt er best een spannend stukje fictie uit. Het leek mij daarom leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Iedereen is vrij om mee te doen.

Elke maand plaats ik een foto online. Aan jullie (en mezelf) de taak er woorden bij te bedenken. Dat kan een nieuwsartikel zijn, een stuk fictie, een gedicht of wellicht is er iemand die met een nog andere vorm komt. Juist omdat ik erg benieuwd ben naar jullie creaties, stel ik geen vast aantal woorden in. Ook is het aan jou om een interpretatie te geven aan het beeld.

De eerste foto staat hieronder:

Ook meedoen? Leuk! Van harte welkom. Neem de tag "fotowoorden februari" over in je artikel en plaats de link onder dit bericht. 

Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
| 21:10 |
| 07:55 |
Ik heb ook een bijdrage geleverd! Zie hier:
yoo.rs/hansvg/blog/het-wonder-1486890108.html?Ysid=31783
| 10:11 |
Nee, dit is niet leuk meer. Ik heb gelijk een superleuk idee gekregen. Haha nu kan ik niet slapen tot ik het geschreven heb ;)/
| 20:21 |
Sorry!
| 20:25 |
geeft niets
| 21:12 |
Dit is de link naar de invulling van jouw uitdaging. Heb het ook net zoals Dana gedaan met een sonnet, maar dan wel niet Daniaans, maar met een echte 'Rudi' zoals Miranda dit noemt. Het is een sonnet in de Italiaanse dichtvorm (4-4-3-3) met rijmvorm abba cddc efe fef. De twee eerste strofes gaan over de kleurtermen war een kleur in komt, bij de volta (eerste terzine) geef ik mijn gevoelens door om dan in de tweede terzine in een finale met kleuren die geen kleur bevatten te eindigen. :-)
| 20:53 |
Ook een leuk idee, ik ga er over denken ;-)
| 11:29 |
Leuk!! Dankzij Dana ontdekte ik je challenge. Ik weet een invulling...
| 21:07 |
Leuk, nog een uitdaging. Ik ben er gek op. Heb je al eens bij mijn uitdaging gekeken?
Ik doe zeker mee, met die van jou. TOF ;)
| 16:29 |
Ik heb hem gezien en ik ga er ook aan meedoen. Ben nu alleen even aan het nadenken hoe ik het ga aanpakken.
| 16:35 |
Erg leuke uitdaging, hoop dat ik eraan toekom om deze ook te doen
| 15:26 |
De maand is nog lang (maar niet zo lang als januari).
| 16:34 |
Daarom heb ik ook maar een beetje haast gemaakt
| 09:48 |
Het appeltje tegen de dorst
| 15:17 |
Lijkt me leuk! als ik er tijd voor vind zal ik zeker meedoen! Het is alleen al februari dus zou het niet fotowoorden februari moeten zijn? of begrijp ik het dan verkeerd :)
| 15:08 |
Zo wakker ben ik op dit moment dus. Ik ga het even aanpassen!
| 15:09 |
hahha oke, geeft niks hoor! als de opdracht maar duidelijk is toch! :D
| 15:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen