×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Waarom het een tijdje zo rustig was op mijn blog

Waarom het een tijdje zo rustig was op mijn blog


Waar ik normaal gesproken in de eerste week van de maand de 140 yw en de fotowoorden al doe, liet dat nu even op zich wachten. Sterker nog, de fotowoorden moet ik nog doen! De tijd om te bloggen ontbrak mij even door allerlei spannende nieuwe gebeurtenissen in mijn leven.

Zo kochten mijn vriend en ik een poezenbeest van tien weken oud. Spelen, verzorgen en knuffelen ging even voor het bloggen, want het beestje woont bij mijn vriend en niet bij mij. Ik pak dus alle tijd die ik krijgen kan met het kleine ding en nu ik weer in mijn eigen huis zit, mis ik haar ook alweer! 

Verder konden jullie hier lezen dat ik bezig was met het maken van een ondernemersplan. Dat is veel werk en ik liep vast op het moment dat het over de financiën ging. Ik vertelde dat het risico qua geld vrij klein is, omdat ik naast mijn eigen onderneming nog gewoon wil werken, maar het is ondanks dat toch behoorlijk spannend.

Mijn vriend en ik hebben namelijk besloten vanaf de zomervakantie samen te gaan wonen. Het schooljaar, en daarmee ook mijn werk, zit er dan weer op en na de vakantie begin ik hoogstwaarschijnlijk ergens anders. Een school die dichter bij hem in de buurt is dan bij mij. Afgelopen maandag hebben we dan ook het financiële plaatje alvast gemaakt, uitgaand van het meest negatieve geval. Dan houd ik toch niet zo heel veel over om te werken aan mijn eigen onderneming. 

Daarom zet ik toch mijn plannen wat betreft mijn eenmanszaak nog weer even in de ijskast tot er meer geld is om van te leven. Het is jammer, maar het is niet anders. Ik wil ook geld overhouden voor leuke dingen en vooral voor mooie boeken. We kopen namelijk een nieuwe boekenkast, die we nog moeten kiezen, voor in de woonkamer. Deze kast zal groter worden dan de boekenkasten die ik tot nu toe heb gehad. Mijn boeken liggen nu in stapels achter elkaar, omdat het niet meer past, maar ik wil wel een goedgevulde kast in de woonkamer hebben staan. 

Allerlei leuke en tegelijkertijd spannende ontwikkelingen dus die erg veel tijd van me vragen. Nu echter alles op een rijtje staat, heb ik weer wat meer tijd om tussen al het nakijkwerk door te bloggen. Zo kon je vandaag al lezen waarom ik stagebezoeken zo leuk vind en plaatste ik gisteren een gekleurde hand en de invulling van de 140 yw. Ik ben dus weer hard aan het werk om nieuwe berichten te plaatsen! 

Even voorstellen

En dit is dan onze poezendochter. Is ze niet lief?

Waarom het zo leuk is om op stagebezoek te gaan

Yes! Ik mag weer! Vanmiddag en morgen zal ik leerlingen bezoeken op hun stage. Ontdek hier waarom ik dat zo leuk vind.

Elke drukte heeft zijn rust nodig

Invulling van de Tekenmee uitdaging.

Een huismus in de jungle

Invulling van de 140 yw van mei.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties