Betaald worden om te delen!

Betaald worden om te delen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Yoors is een heerlijk bloggersplatvorm om een zakcentje bij te verdienen, als dat al je bedoeling is.

Daarnaast wil ik het vandaag hebben over een soortgelijk Nederlands platvorm dat sinds kort online is gegaan en waar je voor alle activiteiten soortgelijk als facebook, betaald word. Hierbij nodig ik je dus uit om GRATIS lid te worden via deze link en jezelf VRIEND te mogen beschouwen van mijn netwerk:

Nu, even ter informatie, Iriscall/vaiox...zijn overkoepelende systemen die allerhande diensten en producten aanbieden om je online werk/sociale netwerken te ondersteunen en vergemakkelijken. Eén van de systemen is hun sociale media platvorm en hiermee zou je je artikelen van Yoors een extra plaatsje kunnen geven om te delen!

Ik begin sinds ik Yoors ken, afgekickt te geraken van facebook als medium om vrienden, kennissen, familie op de hoogte te stellen van mijn activiteiten en leven. Persoonlijk ben ik van mening dat "kennis", "macht" is en daarbij bedoel ik dat het eigenlijk maar eerlijk is om betaald te worden voor wat je schrijft, deelt, doorgeeft aan anderen. Het internet is een poel aan ervaringen en mogelijkheden en de MENSEN, hebben facebook groot gemaakt maar het individu krijgt daar niets voor terug.

Ik denk dat het slim is van hedendaagse bedrijven om al die MENSEN weg te lokken van de huidige sociale media door hen een deeltje te geven van de grote pot. Vandaar dat ik dus voorstander ben van andere platvormen die een deel van hun winsten laten doorstromen aan hun leden.

Iriscall is een Nederlands bedrijf dat zich aan het opwerken is met grote verscheidenheid aan online diensten, ikzelf neem van hen nog geen diensten af, ben nog een beetje in de fase van de "kat uit de boom kijken" maar ik ben wel actief op hun sociale media platvorm. Ze hebben net als facebook ook een app om hun platvorm op je gsm te kunnen gebruiken, dus ze hebben ook aan het gebruiksgemak gedacht. Je bent dus welkom om het zelf te ervaren en te testen en dit geheel GRATIS te ondervinden. Moest je vragen hebben zijn deze altijd welkom!

Veel succes!

Hoe werk ik met dit platvorm?

Ondertussen heb ik al van enkele yoorsers de vraag gekregen: waar vind ik de NL knop?En hoe werk ik met dit platvorm? Ik ga jullie ineens in dit artikel de toepassing geven zodat je zelf aan de slag kan. Moest inschrijven niet lukken, doe ik dit graag voor jullie en ben je altijd welkom met je vragen of problemen!

Hoe zet ik Iriscall om in het NL?

In de rechterbovenhoek, voor je jezelf inschrijft op de website staat er een taalknop die je kan instellen op het NL. Eens je die knop hebt aangeduid, zou de hele website in het NL moeten staan en kunnen gebruikt worden.Hoe werk ik met dit platvorm?

STAP 1

Schrijf je in op volgende link:

http://my.iriscall.biz/index.html#3d460f2a78c6332c93af8ab63bda4f63

Info Iriscall is de website waar je, je op inschrijft en is de overkoepelende website voor alle online diensten die iriscall aanbied...waaronder Vaoix waar je, je sociale media vind om zelf een soort facebook op te starten en betaald te worden voor al je schrijven, delen, foto's....activiteiten, noem maar op!

STAP 2

u moet je naar de website Vaoix gaan, daar inloggen door als "inlog" je volledige e.mailadres te gebruiken en je paswoord en dan kan je via deze website je sociale media opstarten!

Hier moet je in de rechterbovenhoek de knop "communications" aanduiden, dan krijg je daaronder "add contact" en via die weg kan je mensen die je kent/wil uitnodigen gaan opzoeken op vaoix, zien of deze al een account bezitten of ze uitnodigen via vaiox e.mail om mee met jouw, dit programma te gaan gebruiken. Door je uitnodiging gaan er heel wat mensen op in gaan en wanneer ze actief met jouw vaoix gebruiken, krijg jij voor hun gebruik betaald! Het is net zoals bij yoors met centiempjes maar elke stap is er eentje lol!

Grrrrr en zoals jullie nu zien...geraak ik niet meer van die stomme vuurtorentjes af... Ik wilde daar een foto uploaden van waar je die NL functietoest vond... :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik ga dit delen!x
| 14:25 |
Elke dag dat ik kom kijken en lezen heb ik iets bijgeleerd.
Geweldig bedankt.
| 00:22 |
Hallo Nandina,

hartelijk dank voor dit wel erg mooie compliment, hier moest ik gewoon even op antwoorden ;-), de enige reden waarom ik deze ervaringen en wijsheid mag delen is omdat ik mezelf onconventioneel opvoedde en dus het leven me laat voorlichten :-)! Ook jij kan besluiten om out of the box te stappen en hierdoor je leven meer kleur en licht te geven! Ik wens je veel succes in het levenspad van je hart!
| 11:13 |
Heel interessant, ik heb me aangemeld, maar ik vind ook geen knop om Nederlands aan te zetten
| 17:14 |
Ja lola, daar ben ik zelf nog niet goed uit, via iriscall kan je die website wel in het NL zetten maar op vaoix...heb ik die functie nog niet gevonden!
| 10:57 |
Ook na het aanmelden zie ik nog steeds geen Nederlands...
????
| 11:17 |
Ik ga in het bovenstaande artikel laten zien waar je dat vind! En korte handleiding meegeven zodat je weet hoe je het moet doen en waar je dan aan de slag kan!

;-)
| 14:03 |
Ik heb er een link opgegooid die van de tekenkaart en die schiet hier opeens omhoog. Dus geloof dat het daar weg komt.... ff kijken. Dat Nederlands nog niet gevonden. Kan jij mij daar vinden? Ik ben Vlindertje73 daar ;)
| 16:59 |
Ik heb je wel al in de inschrijvingsboom gevonden!
| 17:15 |
Ik heb je via vaoix toegevoegd en gevonden :-)
| 17:18 |
Ja en nu het Nederlands nog... en de werking van de site... heb twee dingen geplaatst en een foto. Alleen de teenkaart schoot omhoog qua views. Kan ook toeval zijn...
| 10:21 |
Ja dat van het NL heb ik gevraagd aan mijn collega want op vaoix vind ik dat dus niet zo direct, ik dacht dat dat in je instellingen zat... maar kvind het niet direct terug... Elke plaats is een investering van tijd en energie maar vele kleine plekjes doen je groeien ;-)
| 12:31 |
Kun je mijn link daar wel zien dan?
| 13:28 |
Ja hoor! Ik heb je artikel zelfs geliked!
| 14:17 |
Hoe vinden anderen mijn artikels daar dan? Hoe kom je in de picture?? Ik heb je gezien.
| 20:05 |
Je moet natuurlijk eerst pogen vrienden van je toe te voegen, het is via die vrienden dat je een netwerk maakt zoals bij facebook om dan je artikelen meer en meer in het oog te laten springen! Dus je e.maillijsten afwerken door die te gaan zoeken in het netwerk of hen uit te nodigen je via die weg te gaan volgen!
| 10:59 |
Oh zo, dus buiten je vrienden die daar eventueel zou toevoegen, lezen anderen het niet. Het is dus niet zo openbaar als Facebook bijvoorbeeld is?
| 10:03 |
Is Facebook dan zo openbaar? Zij werken toch op dezelfde manier? Als je geen vriendin toevoegd dan kan toch niemand je berichten lezen? Je kan bij vaiox wel instellen wie je berichten kan lezen ;-)
| 10:08 |
Erwin ligt je stelling toe aub, schrijf ik zoveel spelfouten? Het spijt me ik heb al jaren dislectie en vooral werkwoordvervoegingen blijven dramatisch voor me...
| 18:46 |
Het hoeft je niet te spijten - ik schrijf je een PB met tekst en uitleg;
Super dat je reageert!
| 13:45 |
Ik sluit me aan bij Vlindertjes Dezelfde vraag.
| 21:51 |
Ik begrijp het niet heel goed... Je kan je artikelen delen door je link aan je tijdlijn toe te voegen zoals bij facebook, je voegt hier opnieuw zoals bij facebook je "vrienden" aan toe maar alles wat je via deze weg deelt, daarvoor krijg je betaald... Net zoals hier bij Yoors!
| 18:47 |
Ik zie alleen Engels, Frans en Duits.... hoe worden onze artikelen dan gelezen? Verder ben ik wel benieuwd.
| 15:50 |
Ik begrijp het niet heel goed... Je kan je artikelen delen door je link aan je tijdlijn toe te voegen zoals bij facebook, je voegt hier opnieuw zoals bij facebook je "vrienden" aan toe maar alles wat je via deze weg deelt, daarvoor krijg je betaald... Net zoals hier bij Yoors!
| 18:47 |
Ze ziet alleen te talen: Frans, Duits, Engels. Hoe worden dan Nederlandse teksten gelezen als vooral Duits Frans enz staat.

(Ik denk dat ze deze vraag bedoelt hoe ik het zeg)
| 20:57 |
Ha oke, je kan normaal op de website waar je je inschrijft de NL taal rechtsboven instellen, als je dat op de homepage doet dan krijg je vanaf dan alle tekst in het NL te lezen. De website waar je dan het "sociale media" gegeven gebruikt is VAOIX en hier doordat je vrienden toevoegt aan je lijsten, zien en reageren deze mensen op de taal die jij gebruikt in je berichten. Ikzelf spreek en gebruik op mijn sociale media Engels en Nederlands en op die wijze houd ik mijn vrienden op de hoogte.
| 23:22 |
EN ik zag daar geen Nederlands bij staan vandaar....
| 11:11 |
Ja zo bedoel ik het idd ;) Thnx
| 11:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen