Betaald worden om te delen!


Yoors is een heerlijk bloggersplatvorm om een zakcentje bij te verdienen, als dat al je bedoeling is.

Daarnaast wil ik het vandaag hebben over een soortgelijk Nederlands platvorm dat sinds kort online is gegaan en waar je voor alle activiteiten soortgelijk als facebook, betaald word. Hierbij nodig ik je dus uit om GRATIS lid te worden via deze link en jezelf VRIEND te mogen beschouwen van mijn netwerk:

Nu, even ter informatie, Iriscall/vaiox...zijn overkoepelende systemen die allerhande diensten en producten aanbieden om je online werk/sociale netwerken te ondersteunen en vergemakkelijken. Eén van de systemen is hun sociale media platvorm en hiermee zou je je artikelen van Yoors een extra plaatsje kunnen geven om te delen!

Ik begin sinds ik Yoors ken, afgekickt te geraken van facebook als medium om vrienden, kennissen, familie op de hoogte te stellen van mijn activiteiten en leven. Persoonlijk ben ik van mening dat "kennis", "macht" is en daarbij bedoel ik dat het eigenlijk maar eerlijk is om betaald te worden voor wat je schrijft, deelt, doorgeeft aan anderen. Het internet is een poel aan ervaringen en mogelijkheden en de MENSEN, hebben facebook groot gemaakt maar het individu krijgt daar niets voor terug.

Ik denk dat het slim is van hedendaagse bedrijven om al die MENSEN weg te lokken van de huidige sociale media door hen een deeltje te geven van de grote pot. Vandaar dat ik dus voorstander ben van andere platvormen die een deel van hun winsten laten doorstromen aan hun leden.

Iriscall is een Nederlands bedrijf dat zich aan het opwerken is met grote verscheidenheid aan online diensten, ikzelf neem van hen nog geen diensten af, ben nog een beetje in de fase van de "kat uit de boom kijken" maar ik ben wel actief op hun sociale media platvorm. Ze hebben net als facebook ook een app om hun platvorm op je gsm te kunnen gebruiken, dus ze hebben ook aan het gebruiksgemak gedacht. Je bent dus welkom om het zelf te ervaren en te testen en dit geheel GRATIS te ondervinden. Moest je vragen hebben zijn deze altijd welkom!

Veel succes!

Hoe werk ik met dit platvorm?

Ondertussen heb ik al van enkele yoorsers de vraag gekregen: waar vind ik de NL knop? En hoe werk ik met dit platvorm? Ik ga jullie ineens in dit artikel de toepassing geven zodat je zelf aan de slag kan. Moest inschrijven niet lukken, doe ik dit graag voor jullie en ben je altijd welkom met je vragen of problemen!

Hoe zet ik Iriscall om in het NL?

In de rechterbovenhoek, voor je jezelf inschrijft op de website staat er een taalknop die je kan instellen op het NL. Eens je die knop hebt aangeduid, zou de hele website in het NL moeten staan en kunnen gebruikt worden.Hoe werk ik met dit platvorm?

STAP 1

Schrijf je in op volgende link:

http://my.iriscall.biz/index.html#3d460f2a78c6332c93af8ab63bda4f63

Info Iriscall is de website waar je, je op inschrijft en is de overkoepelende website voor alle online diensten die iriscall aanbied...waaronder Vaoix waar je, je sociale media vind om zelf een soort facebook op te starten en betaald te worden voor al je schrijven, delen, foto's....activiteiten, noem maar op!

STAP 2

u moet je naar de website Vaoix gaan, daar inloggen door als "inlog" je volledige e.mailadres te gebruiken en je paswoord en dan kan je via deze website je sociale media opstarten!

Hier moet je in de rechterbovenhoek de knop "communications" aanduiden, dan krijg je daaronder "add contact" en via die weg kan je mensen die je kent/wil uitnodigen gaan opzoeken op vaoix, zien of deze al een account bezitten of ze uitnodigen via vaiox e.mail om mee met jouw, dit programma te gaan gebruiken. Door je uitnodiging gaan er heel wat mensen op in gaan en wanneer ze actief met jouw vaoix gebruiken, krijg jij voor hun gebruik betaald! Het is net zoals bij yoors met centiempjes maar elke stap is er eentje lol!

Grrrrr en zoals jullie nu zien...geraak ik niet meer van die stomme vuurtorentjes af... Ik wilde daar een foto uploaden van waar je die NL functietoest vond... :-)