DIY creatief inkomen van thuis uit?

DIY creatief inkomen van thuis uit?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Van thuis uit werken? Daar dromen we toch allemaal van, niet?

Ipv jezelf uren en uren te kluisteren aan klikwebsites, bannerwebsites of scammy online oppertunity's zijn er ook veel creatievere manieren om inkomen te verwezenlijken online. Nu, hiermee zeg ik niet dat ze simpel zijn maar nu je hier toch op yoors actief bent kan ik je, met wat je nu doet = DELEN. Wel vertellen hoe je die creatieve roerselen kan omzetten in een mogelijk inkomen van thuis uit.

Zeg niet dat het niet kan!

Moest ik er zelf geen ooggetuige van zijn dan had ik er waarschijnlijk nog over getwijfeld maar ik ken vrienden van me die er van leven! Van wat? Wel van het draaien van houten kralen voor dreadlocks HeadstrongHippie, dus hiermee zie je dat een GOED idee, een NICHE je echt wel eens het schot in de roos kan zijn!

Wil dat zeggen dat jij minder kans maakt als je al je creatieve roerselen online los laat in een shop? Nee, natuurlijk niet hier laat ik even mijn shop zien DeArkVanNova, iedereen kan verkopen bij Etsy, je dient er alleen net zoals bij je blogs hier op yoors, veel voor te delen en reclame voor te maken! Hoe meer, hoe liever!

Persoonlijk ben ik van mening dat je beter in jezelf investeert dan uren reclame te maken voor een ander of een bedrijf waarvan je niet weet hoe lang deze nog in functie gaan zijn. Als een bedrijf sluit waarvoor je hard werkte dan hou je niks meer over, zeker online niet. Maar van jezelf weet je dat je zo makkelijk niet sluit of opgeeft. Vandaar dat ik voorstander ben een deel van je online tijd te investeren in jezelf! Zo heb je dus Etsy maar je hebt ook Redbubble IRis nova. Daarnaast kan je perfect aan de slag met WIX om eigen websites te maken van je favoriete thema's doelen en of belangen: Million-chances en Gipsy Nova, ook een idee is je kennis delen door wix in te zetten met een dergelijke website als deze: Winthegameoflife.

Het probleem is wel, voor alles wat je online doet moet je investeren, dikwijls kan je veel gratis opzetten zoals bv door het gebruiken van tools als etsy, redbubble of wix. Maar toch door de energie die je er in steekt en de dagelijkse aandacht, nieuwsbrieven, updates van de websites, sociale media die je er aan vastkoppelt en dient te onderhouden maar ook nieuwe producten die je moet aanvullen investeer je tijd en tijd = geld. Er bestaan nog creatieve tools zoals deze je hebt bv ook nog Fiverr

Er zijn nu ook eenmaal plaatsen die ik ondertussen vermeid. Deze zijn bv e.bay daar ben ik geen fan van! Toen ik 21 was heeft e.bay me gered als alleenstaande moeder en voorzag het me van een inkomen maar dan veranderden ze hun voorwaarden en werd handelen via die weg, alleen maar moeilijker en vooral veel duurder. Veiling en advertentiewebsites zijn enkel maar websites om reclame op te maken en zullen dikwijls niet de nodige resultaten opleveren vandaar dat ik dus ook niet aanraad om shops te starten op 2de hands en dergelijke. Gebruik deze tools wel als ze de nodige aandacht naar je shop kunnen bewerkstelligen want dan raad ik het je enkel maar aan om daar energie in te steken.

Daarnaast zijn er dan ook nog de mogelijkheden op facebook door bv facebookgroepen te starten of facebookpagina's, deze tools zijn ook handige manieren om aandacht te vragen voor een product, dienst of project... Toch, ook op die plaatsen kan het nodige resultaat uitblijven... Alles is afhankelijk van hoe je het brengt en hoeveel nood er is voor jouw aanbieding...

Uiteindelijk is yoors ook zo een tool, door bv te schrijven over een creatief projectje of objectje dat je maakte en deze te linken met een link naar een verkoopbaar product op je pagina of shop, kan dit je bekendheid vergroten!

Dus voor de handige en de kunstzinnige onder jullie... Geloof in jezelf en de schoonheid van je spulletjes en ik blijf er bij, handgemaakt is gewoon vele malen waardevoller dan industrieel vervaardigd!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat een leuke tips! Mijn man maakt van oud hout en wijnranken lampen en meubels. we wonen in Portugal en zijn nog volop aan het zoeken hoe we dit kunnen verkopen.
| 16:29 |
Hey! Dan is Etsy de place to be!!! Als je wil kunnen we etsy accounts uitwisselen. Mijn dochters hebben ook een etsy voor hun passie; mijn jongste is upcycling designer en mijn oudste is fotografe. Ik ken verschillende mensen die via etsy binnen de 2 jaar een inkomen verwezelijkten. Wij gebruiken Etsy ook voor onze farmshop waarin we allerlei producten van eigen kweek verkopen.
| 16:43 |
Leuke interessante blog!
| 23:33 |
Leuk ik heb ook een etsy account op Facebook verkoop ik niks. Ik recycle materialen en haak erbij samen komt dit tot een nieuw product. Ik moet me er nog steeds in verdiepen om het goed op etsy te kunnen zetten. Maar ik wil te veel
| 20:31 |
HE zin om je etsy te delen?
| 20:45 |
Ja hoor maar geen idee hoe het werkt ik ga het proberen
| 20:47 |
Normaal heb ik enkel je naam van de winkel nodig dan kan ik je toevoegen aan mijn favoriete shops!
| 23:17 |
Hoi Iris ik ben al een tijdje niet meer op Yoors geweest wegens omstandigheden maar ik ga weer aan de slag :-)
| 12:45 |
Ikzelf ook niet...ben verhuisd naar Hongarije en het internet is hier niet zo toegankelijk...
| 16:59 |
Ik weet dat je nu in Hongarije bent maar niet dat de connectie daar zo slecht is
| 18:24 |
Denk goed na voordat je jezelf op allerlei POD's , Etsy en allerlei andere sites presenteert. Alles half is niets. De concurrentie is moordend dus je moet een professional zijn om te kunnen overleven.
| 02:48 |
Collette en waarom zou ik geen professional zijn? Ik heb mijn opleiding in KSO marketing genoten? Denk je dat ik deze zaken deel als ik niet professioneel zou zijn?
| 15:08 |
Leuke Blog groetjes an
| 00:52 |
Danku Ancrea! Heb jij een Etsy?
| 10:08 |
Ja ik had daar 21 kaartjes ingezet en na een paar weken moest ik iets van vijf Europa dokken terwijl ik nog niks had verkocht toen heb ik mijn shop daar maar gesloten
| 18:00 |
Oei?
| 19:57 |
Ik snap niet zo goed hoe het allemaal werkt vind het teveel gedoe
| 21:09 |
Elke nieuwe mogelijkheid vraagt wat onderzoek en gewenning. Dikwijls vind ik het ook zoeken en soms als je lang aan het zoek bent word je er kregelig van maar daar gaat het natuurlijk om, "van thuis uit werken" vraagt uren...leren, werken, zoeken, creëren... Zoek dingen die je leuk vind en zet door, het is de moeite waard!
| 21:56 |
Dankjewel ga ik doen groetjes an creatief
| 10:05 |
;-) veel succes
| 15:09 |
Leuke blog ik ben weer helemaal gemotiveerd
| 04:25 |
Danku Diane! Heb je een Etsy? Laat me je link weten, ik maak je graag favoriete shop mss kunnen we elkaar op die manier alweer een handje helpen?
| 13:24 |
Etsy ik weet het niet ik even zoeken en kan best zijn dat ik daar een account heb maar je hoord het van me
| 15:00 |
perfect!
| 00:35 |
Het is idd echt een struggle om als creatief persoon iets bij te verdienen, ik probeer al tijden tekeningen en sieraden en weetikhetwat te verkopen maar het slaagt niet xd. Toch maar weer op etsy kijken denk ik
| 23:47 |
Robynn, je lijkt me een waanzinnig creatief persoontje! Gewoon blijven geloven in jezelf! Zeker als je tekent REDBUBBLE eens proberen! Heb je een Etsy? Laat me je link weten, ik maak je graag favoriete shop mss kunnen we elkaar op die manier alweer een handje helpen?
| 13:25 |
Ik heb nog geen etsy, weet niet heel goed hoe het werkt en volgens mij heb je een paypal nodig en die mag ik pas als ik 18 ben.
| 13:41 |
Ha, je bent minderjarig? Je kan een paypal vanaf 11 geloof ik...mijn beide dames hebben er al enige jaren eentje maar het klopt, Etsy laat je niet toe in te schrijven voor je 18 (je moet je paspoort meesturen als je je inschrijft) omdat je handelaar word via hun platvorm en dus willen ze zeker zijn dat je dat kwalitatief doet. Je zou kunnen overwegen je door 1 van je ouders of een tante of dergelijke te laten begeleiden en een etsy op hun naam te starten. Zo heb ik dat bij mijn dochters gedaan.. Persoonlijk vind ik het een zeer mooie leerschool om als kind de kans te krijgen een dergelijk platvorm te gebruiken en leren kennen. Ik vind dat je als kind/jongere niet jong genoeg kan starten met online ervaring en kennis over de mogelijkheden om een inkomen te verwerven. DAT IS DE TOEKOMST ;-)
| 13:45 |
Goed hoor het is waar maak je kind wijs met de computer om aan een inkomen te komen. :-)
| 15:02 |
;-) het succes van de toekomst!
| 00:36 |
Wist je dat je op clicksense terecht kan vanaf je 11 en je dat gekoppeld aan je paypalaccount kan gebruiken om een extra zakcentje te verdienen? Er zijn zo nog online mogelijkheden voor jongeren maar clicksense is de beste!
| 13:46 |
Ik zal daar even naar kijken, bedankt!
| 13:48 |
Graag gedaan!
| 00:34 |
Helemaal mee eens! :)
| 22:23 |
Dank je tante koek :-)
| 22:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen