×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Hoe krijg ik referals voor mijn online activiteiten?

Hoe krijg ik referals voor mijn online activiteiten?


Aan de hand van een voorgaan artikel over payeer, werd me de vraag gesteld hoe ik referrals verkreeg voor payeer... Of hoe ik aan die aantallen mensen geraakte voor mijn online activiteiten...

Lijkt me eigenlijk de beste vraag die je kan stellen naar mijn idee :-). Het klopt, vele sponsors doen je voor hoe zij hallucinante bedragen behalen bij bepaalde online activiteiten maar wanneer jij aan de slag gaat...druppelen inschrijvingen maar matig binnen en kunnen ze zelfs gewoon tot stilstand komen...of verlies veroorzaken... spijtig genoeg zijn er maar weinig sponsors die je vertellen hoe je, "echt" je MARKETING moet voeren om net die hoeveelheid mensen te kunnen bereiken!

Geen enkele online activiteit is op zichzelf staand; daarmee bedoel ik dat niemand je kan aanraden om maar 1 online activiteit te gaan doen want de kans dat je met die activiteit je inkomen kan genereren op een aanvaardbare tijdspanne (voor mij is dit 1.5j.) is geheel onrealistisch. Daarnaast zijn er dan ook nog de economische variabelen. Veel online bedrijven of methodes om geld te genereren worden constant de kop ingedrukt door overheden omdat ze zogezegd onder het begrip "illegaal" worden geplaatst. Vandaar dat het niet bevorderlijk is om te gaan spelen op niches* of hyips* want deze zijn in de meeste landen zowizo illegaal en doen je meer geld verliezen dan geld winnen. Voor de leken onder jullie wat zijn niches* dit zijn tijdelijke welzijnsproducten allerhande die als een bedrijf uit de grond springen met zogezegd gigantische verkopen, komen meestal uit US en vragen enorme offline inzet om deze verhandelt te krijgen en daarbij ook nog eens een flinke investering. Hyips* zijn investeringsplatforms die je vragen een bepaald bedrag online te plaatsen en dan overheen tijd verdubbelingen te ontvangen aan intresten...zogezegd omdat met die gelden op de beurs word gespeeld en dergelijke. Door zulke online platvormen zijn al vele mensen gedupeerd geraakt enkele voorbeelden hiervan zijn BDO-banking, fastraders, IS-leaders....etc...

Ook ikzelf werd menige malen gedupeerd in mijn zoektocht naar online mogelijkheden. Uiteindelijk kwam mijn balans op 0/0 uit wat dan vooral leergeld zal zijn, bedenk ik dan maar. Het voordeel van deze zoektocht was wel dat er ten eerste geen snel rijk formules zijn maar ook dat kiezen voor standvastigheid en vaste waardes, veel slimmer is dan scammy bedrijfjes met valse beloftes. Ik heb ondertussen ook het idee dat dergelijke bedrijven me online moeten gaan voorzien van een inkomen, geheel losgelaten want ik blijf er bij dat enkel JIJZELF je rijk kan maken en dit door je unieke IK in te gaan zetten dus ik ben fan van redbubble en etsy :-).

Toch, om in de lijn te blijven van dit artikel zijn er nu eenmaal ogenblikken in ons leven waarin we extra middelen kunnen gebruiken of zelfs een spaarcentje willen opbouwen online, gewoon voor wanneer het wat minder gaat in ons leven. In die 2 jaar dat ik online dergelijke bedrijven en mogelijkheden onderzocht vond ik vooral stabielere formules bij elektronische wallets (dit zijn online banksystemen) en enkele klik en banner websites.

Bijgevoegde link geeft enkele van die vaste waardes mee http://reisronddewereld20.wixsite.com/winthegameoflifenl/links

Dus om een goed begin te zetten, dien je betrouwbare bedrijven te gaan gebruiken. Om hierna aan de referrals te geraken om inkomen te kunnen gaan opbouwen/omzetten, dien je jouw persoonlijke link te gaan verspreiden! Een heel goed tool hiervoor is de volgende link https://www.easyhits4u.com/?ref=reisronddewereld2014 en https://www.fortadpays.com/themes/common/signup.php?ref=24618 ...

Nog een techniek is een eigen GRATIS website te ontwerpen zie volgend voorbeeld: http://reisronddewereld20.wixsite.com/winthegameoflifenl maar ook http://reisronddewereld20.wixsite.com/gipsynova, als je volledig naar beneden scrolt dan zie je de banner van payeer verschijnen op elke website van me maar ook op elke pagina van die website! Deze banner draagt mijn unieke link en brengt telkens wanneer iemand die gebruikt en zich inschrijft, net zoals bij yoors, nieuwe inschrijvingen op. De meeste inschrijvingen krijg je dan ook als je GRATIS websites aanbied waar mensen een centje mee kunnen verdienen zonder dat ze een risico moeten lopen... De houding van je toekomstige referrals is er dan eentje van "ik kan die dienst gebruiken", "het kost me toch niks"....

Nu, de eerste tool https://www.easyhits4u.com/?ref=reisronddewereld2014, is de makkelijkste en kan iedereen gebruiken, ook diegene die geen banners kunnen gebruiken omdat ze die kennis nog niet hebben... Deze website, kost je enkel wat tijd om deze te leren kennen, je voegt er al je eigen referrallinks aan toe en begint te klikken op hun banners, hierdoor krijg je dagelijks punten waardoor je je eigen links bekendheid kan doen krijgen. Deze tool is echt een hulpmiddel om referrals te werven! Maar er zijn natuurlijk nog honderden andere methodes; het delen van je link op je sociale media, je link toevoegen aan artikels die je schrijft in je blog, je link adverteren op gratis advertentiewebsites zoals 2dehands, koopjeskrant... Bv zoals ik deed een eigen e.boek schrijven over je ervaringen met dergelijke methodes! Adreslijsten opbouwen, nieuwsbrieven etc...

Nu, ik ben mss een beetje een lazy type...in de zin van, ik wil graag resultaat naar werken, als ik voor centiempjes moet gaan ronselen dan verlies ik al snel de moed... Dus ikzelf ben geen fan van nieuwsbrieven of mijn adreslijsten gaan spammen in mijn gmail. Ik hield het tot hier toe op tools die ik in de links bijvoegde!

Het allerbelangrijkste is inzicht te gaan krijgen in de waarde van je eigen "ervaring", "kennis" die je opdeed in te gaan zien en die te pogen delen maar ook voor jezelf te laten opbrengen. Op alle vlakken is "professionaliteit" een heel belangrijk punt, je dient dus echt aandacht te besteden aan wat je naar buiten brengt.

Toen ik aan het online verhaal begon was ik een even grote leek als jullie. Ik kon amper mijn computer opzetten lol... Nu, maak ik banners, zoek ik referrallinks, gebruik ik online wallets, betaal met verschillende soorten valute, werk met bitcoin, schrijf mijn eigen ervaringen en verhandelingen over deze onderwerpen, voer mijn eigen marketing etc...

Ik wil hier enkel mee aangeven dat alles te maken heeft met de doelen die je voor jezelf stelt, als je mij kan vertellen hoeveel tijd/uren je er per week in wil steken, kan ik je resultaat voorspellen! Ik zal over dit onderwerp nog info delen via deze weg! Interesseert u dit dan nodig ik u uit om me te volgen!
enigma
Interessant artikeltje - ik schreef zelf ook al een artikel over betrouwbare online verdiensites : https://yoo.rs/enigma/blog/online-verdienen-wat-is-betrouwbaar-1493144326.html?Ysid=35575 - Als je zin hebt, kun je het ook eens doornemen... ;)
02-05-2017 17:34
02-05-2017 17:34
Wezentje
Interessant voor een leek als ik
28-04-2017 16:32
28-04-2017 16:32
HippieFox
Ik ben erg blij met Enclix en ik heb er ook een eigen website voor aangemaakt, puur uit enthousiasme voor het concept. Het zou nu natuurlijk wel leuk zijn als ik heel veel referrals kan vinden, want zij zijn diegene die het allemaal draaiende houden natuurlijk :-) Ik ga je links sowieso even uittesten als ik thuis ben vanavond. Mijn doel is minstens 1500 referrals, die zouden me in verhouding zo'n 500 - 750 euro per maand kunnen opleveren. Verre van een maandinkomen, maar dat geld wil ik dan graag herinvesteren bij het bitcoin programma waar ik bij ben aangesloten. Hoelang heb jij erover gedaan om je referrals te verzamelen tot nu toe?
11-04-2017 17:49
11-04-2017 17:49
Alico64
Bedankt voor het plaatsen van dit bericht. Ik denk dat je inderdaad een goede keus hebt gemaakt om met de electronic wallets aan de slag te gaan. Al is dit voor veel mensen 'te eng'. Ik heb ook nog geen programma's gevonden die je snel rijk maken. Wel zijn er diverse websites waar je dagelijks op advertenties moet klikken, die ook daadwerkelijk uitbetalen. Deze zal ik zelf ook gaan uitlichten, naast de websites die niet uitbetalen.
31-03-2017 15:31
31-03-2017 15:31
DeWildPlukkersInfoGroep
leuk wat je doet ik zal het eens volgen. was ooit lid van euroclix ken je dat? maar klik sites vind ik te veel werk voor weinig en haal mijn inspiratie nu van eten uit de natuur
31-03-2017 13:39
31-03-2017 13:39