Mijn eerste uitbetaling gaat eraan komen!


Yeah ik ga deze week mijn eerste uitbetaling aanvragen, en dat had ik vooral niet kunnen doen zonder jullie! Ik weet het, uitbetalen kan vanaf 10.000 maar toen ik die grens passeerde had ik even wat andere dingen aan mijn hoofd aan het begin van deze maand. Ik vind het heel tof dat zonder schrijvers ervaring dit allemaal tot stand is kunnen komen. Ik schrijf helemaal geen gekke dingen, maar door jullie delen zijn er toch super veel punten uit allerlei hoeken binnen gedruppeld.. DANK DANK DANK is het enige wat ik kan zeggen! 

Het doet me wel super deugd dat dit enorme aantal YPs nagenoeg helemaal door mijzelf is gecreeerd, wat dus ook veel externe exposure voor yoors heeft opgeleverd. Beetje spijtig is natuurlijk de reden hiervoor, en dat is dat ons eilandje is verwoest door Irma. We timmeren door aan de weg, herstel verhalen van mij zullen blijven verschijnen

Hoe was het voor mij om in #Orkaan #Irma te zitten

Dit was mijn topper qua statistieken