Stilte voor #Orkaan #Irma

Stilte voor #Orkaan #Irma


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Storm Irma begint morgen. Al dagen hou ik het nauwlettend in de gaten en hou ik jullie op de hoogte in deze blog. Ook al dagen ben ik bezig met alle voorbereidingen hiervoor thuis voor onszelf en voor het gebouw, waarover ik hier in deze blog heb geschreven.


En was ineens alles gedaan en was het nog maar 1 dag vantevoren. En breekt het mentale aspect een beetje aan. Je blijft alle lijstjes nagaan, en door het huis lopen of je niks aan het vergeten bent. De nieuwsfeeds blijf je maar in de gaten houden of er nog nieuws is, en hopen dat ding toch was afgebogen. 


En dat moet je naar jezelf toe wat bekennen. Dat je zenuwachtig bent, en eigenlijk wel bang. En normaal is het zo dat je zegt dat je ergens bang voor bent, dat er altijd wel iemand zegt dat het goedkomt.

En nu doet niemand dat, niemand zegt dat het goedkomt. Omdat we dat niet weten. 


Dus wat doe je dan.. Dan ga je naar het strand met vrienden, je drinkt wat en praat over de mooie dingen die we allemaal al hebben meegemaakt over alle jaren. Wat een waardevolle dag!! En in de versteverte niet te zien aan de lucht dat er een bult ellende aankomt. Zo een contradictie!

De zee was kalm, de lucht was kalm (toen ik thuiskwam zat het huis vol kakkerlakken omdat deze de luchtdrukverschillen voelen en dekking zoeken, dus ik was effe minder kalm haha), en de gemoederen waren weer kalm.

Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe zorgen



Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een groot verschil met wat er is langsgekomen.. sonde zeg van zo'n prachtige plek.. hoop echt dat men alles weer op kan bouwen zodat het eiland ook weer inkomsten kan generen voor de locals..
| 03:07 |
Ik heb al schrik als er nog wat stormweer voorspeld wordt
| 16:19 |
Ja ik hoorde gisteren een windvlaag en had ook de haren op mijn rug omhoog!
| 16:20 |
Ik ben net aangekomen op plaats bestemming dus ga meteen lezen wat er daar gaande is.. hopelijk is alles ok?
| 02:59 |
Welke sterkte ook - een orkaan blijft altijd buitencategorie; Vandaag de boel op de berg dichtgetimmerd en knappe meid die daar nog doorheen komt. Ik ben niet bang, wel bezorgd en hoop natuurlijk net als jij op een goede afloop. Het wordt geen storm in een glas water maar wat er ook gebeurt, we zijn voorbereid. Vier september en het leven!
| 01:31 |
Je geliefden in veiligheid krijgen is alles! Ik heb makkelijk praten natuurlijk, maar je bent goed bezig! Hou vol en duimen maar!
| 23:39 |
ik hoop dat het meevalt. Sterkte
| 20:41 |
Dankje! Wij hopen het ook
| 20:42 |
wij ook, hij is net categorie 4 geworden.

thx!
| 23:35 |
ik lees dat hij nu een categorie 5 is... hou je haaks vannacht en morgen!
| 18:42 |
Dank je wel..

Het is een monster
| 20:48 |
begrijpelijk dat je je zorgen maakt, hopelijk valt het allemaal mee
| 20:37 |
Ik hoop het ook..hoop het echt

Zijn geen grappen
| 20:38 |
dat geloof ik zeker
| 20:41 |
Ik snap dat het spannend is en dat afleiding dan belangrijk is. Sterkte met alles!
| 17:07 |
Thx! Morgen is Dday...
Brand die kaarsen maar voor ons allemaal
| 17:11 |
Zal ik doen
| 17:16 |
Hou eer de moed in en probeer het veilig te houden daar.
| 16:16 |
We doen ons best!!
| 16:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen