mertales make off

mertales make off


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ik schrijf al een hele tijd verhalen maar ik wist niet goed wat ermee te doen. tot een goede vriendin me voorstelde maak er een verhalenbundel van. dus ben ik begonnen om die samen te stellen in deze blog laat ik stap per stap zien hoe dit project vordert

ik had een hele hoop met verhalen die ik in de jaren had geschreven wilde er eerst niets mee doen maar ben een tijd geleden begonnen met een verhalenbundel samen te stellen : "Mertales" . ik neem je hier mee op het parcours die ik neem om Mertales te publiceren

Er is veel werk en geduld nodig voor een boek op de markt te brengen. natuurlijk moet je altijd eerst een verhaal schrijven, eens dat af is moet je de tekst zowel zelf als door anderen laten controleren op fouten. Ondanks dat er op de meeste tekstverwerkers een spellingscontrole staat moet je nog altijd controleren op zinsbouw en dat het vlot leest. eens dat is gebeurd kan het avontuur pas beginnen. Als je zoals ik een kinderverhaal geschreven hebt moet je er afbeeldingen bij kiezen of als uw verhaal over een onderwerp gaat waar maar weinig of geen foto's van bestaan moeten de afbeeldingen gemaakt worden ik kan schilderen dus doe ik het zelf

ik heb heel veel gewerkt aan mijn boek het vordert heel goed ik heb zelfs de artistieke beslissing gemaakt om in plaats van een groot boek van 71 pagina's wat veel te lang is publiceer ik elk verhaal afzonderlijkBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed zeg, leuk verwoord
| 14:17 |
lijkt me super leuk om te maken, is nog een wens van mij.
| 06:20 |
als je wil kunnen we samenwerken ?
is ook een wens van mij
| 23:40 |
Heel leuk verwoord!
| 09:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen