toch maar even voorstellen (uitgebreid)

toch maar even voorstellen (uitgebreid)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben Beau, ik hou van schrijven en ik hou vrij actief instagram bij. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren met mijn verhaal, en dat het nooit te laat is om helemaal opnieuw te starten <3

(als je me wilt volgen mag dat: @thecolorofbeau )


11 jaar en toen,

Ongeveer vanaf mijn elfde hou ik van schijven, vroeger wou ik altijd schrijfster worden maar nu denk ik toch wel dat ik iets anders wil worden. Mijn tante schreef wel eens verhalen voor me, dat vond ik erg leuk. Ik hield ook dagelijks een dagboek bij, met dingen die ik die dag allemaal had meegemaakt. Ik was een vrij druk kind, altijd gezellig en vrolijk. Altijd in voor een grapje.

Middelbare school

Ik had een vrij actief leven. Sprak graag met schoolvriendinnetjes af, tot ik naar de middelbare school ging. Het leven leek al snel te veranderen. Opgroeien, iets waar elk kind van droomt. Ik was erg opgewekt om eindelijk naar 9 jaar basisschool naar de middelbare te gaan. Ik stond er erg voor open om vrienden te maken. Al snel werd mijn opgewektheid niet geaccepteerd, ik werd gepest. Ik was altijd al mollig, maar dit veranderde.

13e levensjaar

Zoals ik net zei, het veranderde. Ik begon mezelf te dik te vinden. Ik startte met afvallen, het begon bij 2 kilo en het eindigde op 20 kilo. Ik ging in een paar maanden tijd van overgewicht naar bijna ondergewicht. Gelukkig werd dit snel opgemerkt door een schoolvriendinnetje. Ze gaf me hoop, ik had altijd veel lol met haar. Haar moeder heeft me weer geholpen met het weer gaan eten. Want ja, ik at bijna niks meer. Thuis hadden ze niks door, nu nog steeds niet. Maaaaar, het gaat al veel beter en ik zit nu op een gezond gewicht :) Nog steeds wel ietsje moeite en af en toe wat meer maar ik heb een geweldige vriendin (relatie) die me overal in steunt. Ik heb echt veel aan haar.

Toen was ik al 17

Jaren vliegen voorbij, ik ga natuurlijk niet al te veel schrijven. veel te veel meegemaakt. Dit jaar word ik 18, jaja ik word al oud ;) nogmaals, ik hoop jullie te inspireren. Het liefste wil ik nog wel meer bereiken maar we gaan kijken wat yoo.rs me gaat brengen.

Schrijfse <3Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi geschreven. Ik ben blij dat je weer wat beter eet! Ben benieuwd naar je blogs.
| 18:07 |
Opnieuw beginnen kan altijd inderdaad, gelukkig maar! En wat fijn dat je op tijd hulp kreeg :)
| 16:08 |
Succes! Dankjewel voor je extra voorstelronde :)
| 10:07 |
veel succes hier op yoors en plezier met het schrijven :-)
| 15:42 |
Goed van je, zo'n uitgebreide intro!
| 04:31 |
leuk ik heb een zoon van 17
| 15:20 |
Oud, haha nee hoor, wat moet ik dan zeggen met mijn 26 in 2017 :) welkom hier alvast en veel plezier op Yoors!
| 19:35 |
Zo! Dat is meer dan 'voorstellen', dat is je complete biografie!
Iig interessant om te weten dat je een meisje bent en geen jongen: Beau had ik eerder verwacht bij een persoon van manlijke kunne (Belle bij een female).
Je hoopt ons te inspireren? Ik ben benieuwd hoe je dat denkt te doen!
| 17:15 |
Heel veel succes met alles en leef je uit hier!
| 15:49 |
Nou veel blog en schrijf plezier dan
| 15:49 |
Veel plezier met schrijven en bloggen en zo.
| 15:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen