Wie ben ik?

Wie ben ik?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ik ben Majorie! geboren op 16 augustus 1998! En sindsdien op deze aarde . Ik woon in Boijl een piep klein dorpje in Friesland maar ik kom oorsprongelijk uit Willemsoord een klein dorp in Overijssel. Doordat mijn ouders gescheiden zijn woon in sinds 2 jaar in Boijl en heb het daar naar mijn zin. Ik ga nog naar school en volg al 2 jaar de opleiding Wellness & Lifestyle op het Friesland College in Heerenveen. Een erg leuke opleiding waar ik ook er veel van leer. Na dat ik daar een Diploma heb wil ik nog graag door leren op het HBO. Ik ben een echte ondernemer en dat zit er ook echt in. Allebij mijn ouders hebben namelijk een eigen bedrijf/onderneming. Daar wil ik ook graag iets mee gaan doen! En later hoop ik toch succesvol te kunnen worden.

 Een klein verhaal over wie Majorie nou eigenlijk is.Maar er is nog zo veel meer te vertellen. Ik kan er wel een boek over schrijven! Ik hoop nog veel meer leuke verhaaltjes/blogs op yoors te zetten en ik vind het tot nu toe nog erg leuk.


Liefs, MajorieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom op yoors. Wat een leuke studie doe je. Ik heb daar zelf mijn bedrijf van gemaakt. Dat is uit hobby ontstaan en heb daar losse opleidingen voor gevolgd. Ben nog altijd niet uitgeleerd :-)
| 12:42 |
Ooh erg leuk!
| 16:45 |
leuk om te lezen en een beetje meer over jou te weten. Welkom hier en veel plezier
| 10:43 |
Welkom en wat een super positief stukje van jou. Ik wens je dan ook alle succes.
| 23:51 |
Leuk, dank je wel voor het delen van een klein beetje achtergrond.
| 21:37 |
Dankjewel
| 23:33 |
:-)
| 23:36 |
leuk! Welkom op Yoors!!!
| 21:25 |
Leuke voorstelling, en welkom
veel schrijf en leesplezier hier
| 20:44 |
Welkom op yoors en veel plezier hier
| 20:37 |
Welkom op Yoors! Ben benieuwd naar de rest van je verhalen!
| 20:31 |
Dankje!
| 23:33 |
Leuk om te lezen!
| 20:31 |
Dankjewel!
| 23:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen