Cars & Coffee Twente

Cars & Coffee Twente


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Aanstaande zondag is het dan weer zo ver, Cars & Coffee Twente!

Na een tijdje wachten is er dan toch weer een evenement gepland voor de echte auto liefhebbers!


Een aantal maand geleden ben ik hier voor de eerste keer geweest mijn een vriend van mij. We hebben het echt geweldig naar onze zin gehad. Door de stromende regen fietsten we naar de plek waar het evenement zou plaatsvinden, en we hebben hier geen moment spijt van gehad!


Zondag aanstaande (1 November) is het dat eindelijk weer zover. Samen met mijn vader in de auto naar "het Wapen van Beckum", om een geweldige dag tegemoet te gaan. Plezier hebben zullen we zeker, en acteraf zal ik wat foto's in een album plaatsen.


Wat we sowieso zullen zien:

BMW i8

Lamborghini Hurácan

Honda NSX

Nissan GT-R R34

Nissan GT-R R35

Porsche 997 GT2

En nog veel meer!


Groet,


Jelle

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt vet hoor! veel plezier.Ik weet dat ik nu onbeleefd over kom, maar zou jij mij willen helpen door op mijn promotieblog te reageren/beoordelen Ik doe namelijk mee met de Yoors Promotie wedstrijd:

yoo.rs/anthonio/blog/hier-is-die-dan-mijn-promotie-blog-1443134164.html
| 13:49 |
Dank je wel! En ik zal even kijken
| 14:19 |
Ziet er gezellig uit .
| 00:40 |
Is het ook!
| 09:02 |
Lijkt me reuze leuk om te zien
| 00:22 |
Is het ook zeker!
| 09:02 |
Staan mooie merken bij , mooie foto van die corvet
| 00:22 |
Dankje, zelf gemaakt :P
| 09:01 |
mooi ik woon buurt en zal efe komen kijken
| 21:19 |
Moet je zeker doen, is het waard!
| 09:01 |
Leuk! Honda Nsx altijd super stoer gevonden :D
| 18:39 |
Zeker! De Toyota Supra zal ook dit jaar weer aanwezig zijn! De NSX blijft geweldig
| 18:40 |
:D ik rij nu in een ford focus station. Is wel wat anders dan een sportwagen haha maar een power dat tie heeft :D
| 18:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen