×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Benoeming tot Rechtspraak Reporter...

Benoeming tot Rechtspraak Reporter...


Overmorgen is het al zo ver, dan word ik officieel benoemd tot ‘Rechtspraak Reporter’!
Vanaf maandag 7 september ga ik vloggen en bloggen bij verschillende rechtbanken in Nederland, ik ga onder andere rechters interviewen en misschien mag ik een zitting bijwonen!


Maandag is de start van de Week van de Rechtspraak, in Amsterdam, en alle 11 jongeren worden dan officieel benoemd tot Rechtspraak Reporter. Verder komt er pers en alles, en ik ben van plan er een korte eerste vlog over te maken.

Woensdag 11 september ga ik langs bij de Rechtbank in Arnhem. Hiervan heb ik al een programma dus ik weet ongeveer wat er gaat gebeuren. Eerst word ik aan iedereen voorgesteld, dan gaan we even kijken of er een zitting is die ik bij kan wonen. Als dat zo is ga ik naar de zaal. Daarna heb ik een gesprek met de (pers)rechter en krijg ik het cellenblok te zien.

Ik hoop dat het zo leuk wordt als ik verwacht dat het wordt… :D Ik heb er in ieder geval zin in!

Bye!
Nikki