×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Een depressie hebben is enorm zwaar.


Hee lieve volgers, 

Ondertussen heb ik al best een poosje niet meer geblogt. Ik heb aan het begin ook aangegeven dat ik er niet zo goed in ben maar ik ga het weer langzaam beginnen op te pakken. 

Mijn depressie maakt me kapot, ik ben continue uitgeput, slaap slecht (nachtmerries), heb totaal geen energie, mijn hoofd is een hell. Maar ik blijf vechten. Gelukkig heb ik de liefste mama achter me staan die me al jaren hier door heen sleept. Hoe moe, kapot, en futloos ik me ook voelde. Door een hele zware paniekaanval de avond van te voren. Met veel geschreeuw, drie kwartier de crisis dienst proberen te bellen die eigenlijk geen crisis dienst was. En uiteindelijk de goede crisis dienst samen met mama gebeld. Nood medicatie gekregen en uiteindelijk gaan slapen. Aangezien ik de dag daarna ( gister) ging figureren in een film. Ik kan nogal impulsief zijn en heb me een tijd geleden ervoor ingeschreven en uiteindelijk ben ik gister helemaal alleen ernaar toe gegaan. Wat ik eerder echt nooit zou doen. Ik heb enorm lieve mensen ontmoet, goede gesprekken gehad, gelachen en gewoon een hele leuke en fijne avond gehad. Ik moet door gaan, door vechten, ik kan mijn familie toch niet achter laten? Ik heb met een vrouw gepraat bij de figuratie en het was zo'n fijn gesprek. Haar moeder had vroeger zelfmoord gepleegd en om te zien wat voor een impact het op haar had heeft me wel een beetje aan het denken gezet. Als ik kinderen zou hebben en ik zou mijn eigen kind moeten begraven? (om welke reden dan ook) Dan zou ik echt gek worden.. Het gesprek was fijn, even van een heel iemand anders horen hoe het is. Mensen die ook heftige dingen hebben meegemaakt maar er wel gewoon normaal uit zien. Nouja wat is normaal? Die vrouw was bijzonder. Je zag de kracht die ze had. Ik mis de ik die ik vroeger was.

Ook heb ik afgelopen weekend mijn haar geverfd en mijn bril gekregen dus ik kan eindelijk weer goed zien! Ik zal wat foto's erbij zetten. 

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts