×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Donor,wel of niet?

Donor,wel of niet?


Nou,de eerste kamer heeft beslist over jou en mijn lijf hoor!

Corrupt als ze zijn , sorry, ik kan het niet laten  , een ander woord heb ik er niet voor, want men hoort het een ieder eerst netjes te vragen!

En alle makke schapen blaten allemaal 'tja, tis niet anders"...de minder makke schappen zeggen..'godverdomme, dat gezeik over mijn eigen ding, ken je weer een formulier ingaan vullen"!

Wat was er mis met het oude codicil?

Waren er te kort mensen die het bij zich droegen en was het dus niet naar het zin?

Oke mensen, pakken we het toch anders aan, we gaan de mensen verplichten, iedereen automatisch donor, of ze moeten een formulier ondertekenen dat ze het NIET willen!

Men beslist over jou wel en wee, over jou nabestaanden als zijnde schapenhandel!

Anders kan ik het niet zien!

Natuurlijk is het een mooi streven om je medemens te helpen.je zal maar iedere dag moeten dialyseren, om maar een voorbeeld te noemen.

Maar dat is dus alleen in het 'voordeel' van de patient zelf, de rest van de voordelen gaan naar de uitvoerders van de transplantatie, en natuurlijk, wedden dat de regering ook een snoepje uit de trommel krijgt...wedden?

En natuurlijk heb je mensen die eigenlijk niet willen,maar ook weer niet zo'n NEE formulier invullen,onder het mom van ík heb nog wel even'...You never know!

Handel dus, gewoon handje klap alsof je op de ouderwetse vee markt staat!

Daarnaast,wat zou men moeten met bijvoorbeeld, mijn organen?

Mijn gedachte hierover:

In feite word je gedwongen handelingen te verplichten,dus je eigen uitschrijven,anders ben jij als donor de sjaak,maar je nabestaanden ook.Er was niets mis met het donorcodicil.maar nu het door de regering waarschijnlijk mogelijk word gemaakt dan kan je op je vingers natellen hoe laat het is! Want dan krijgt de staat natuurlijk ook een snoepje uit de grote trommel,organen van jou dierbaren is handel in hun ogen,staat los van hoe een patient het orgaan zou ontvangen,Ik,die mijn halve leven al troep moet slikken om in leven te blijven,wens de ongemakken die ik ervaar van die zooi niet toe,dus wat zullen ze met mijn organen moeten,spreek ik alleen namens mezelf.Daarnaast,hersendood...prachtige term,wist je dat men bij diepe bewusteloosheid nog steeds flarden kan ervaren van anderen en hun gesprekken?JA!...ik kan het weten na een keer coma,en tijdens die 'paar' dagen kon ik een aantal dingen terug halen van wat men zei,sterker nog...later,toen ik aan het hemelen was,en dus ECHT al 4 min weg was,elders was dus,wist ik tot in de details te vertellen wat men deed om mij weer bij te krijgen,mijn hart weer op gang te krijgen! Men doet wel zo luchtig over donor zijn en zo,ik ben er op terug gekomen,zodra die wet er door is ga ik dat NEE formulier tekenen,daarnaast zou ik me schuldig voelen met het idee dat een ander doorleeft met mijn klachtenzooi.Dus al die betwetertjes en schaapjes,mekker lekker verder over dit onderwerp,ik gun een allen iets moois...maar wel in de realiteit.!

Daarnaast,lees je verhalen,over iemand die net is gestorven,nabestaanden zitten nog om het bed te rouwen,maar omdat het snel moet gebeuren krijg je niet eens de tijd om je tranen af te vegen!

Want de overledene word gewoon onder je neus weggekaapt,en dan vind ik persoonlijk onterend!

Vragen,een hele boel vragen.

Vooral gewetensvragen!

Die later nog eens nadat alles achter de rug is, de kop opsteekt!

Ik weet wel,het was de wens van de overledene om eventueel donor te zijn,maar toch.

Rekening houdende met mijn eigen ongemakken, plus het feit dat men in coma toestand nog steeds flarden kan mee krijgen, ga ik het NEE formulier dus WEL invullen.

Ik wil niet dat een ander mijn ongemakken mee krijgt zeg maar, daarnaast zullen er een aantal 'onderdelen' flink zijn doorvoed van die pillentrommel hier!

Dat lijkt me ook niet zo gezond!

Egoistich?

Nee,ik vind van niet,het is een wel overwogen keuze het zo te doen,het oude codicile heb ik nog steeds,en loop er al jaren over te brainsstormen,het feit dat de regering nu de mens dwingt is voor mij een reden!

Ik ben van niemand een bezit,ben als 'vrij' mens geboren,en zo zal ik gaan ook,niks van de regering bij,daar ik me niet inlaat met criminele activiteiten en dwang, maar het meest belangrijkste:

Ik heb er dagen tussen zitten dat ik mijn eigen lijf wel kan 'schieten'...dat wens ik een ander niet toe!help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties