×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hoofdpijn.reumatiek....

Hoofdpijn.reumatiek....


Het liedje van Tol Hansse krijgt voor mij een dubbele betekenis...natuurlijk had en heeft Tol nog steeds gelijk in zijn liedje, een geweldige tekst is!

Maar........ Ik wil niet klagen,wel wat satire 'neerleggen'...zelfspot..geef het een naam.... Mede door mijn 'clitorus' in mijn hoofd heb ik weer es stevige hoofdpijn..men neme daar een vleugje zorgen bij..en een 'oververhitte' papegaai die perse moest laten horen dat ie veel hoger kon fluiten dan de baas...wat weer mijn toch al gammele trommelvliezen nog harder deden 'tuuteren' dan normaal.. De (natte) kou doet ook zijn werk....de vingers zijn krommer dan normaal...de knieeen 'vertellen' mij de kans op uitbreidingen van het zgn 'depressie gebied der reuma' groot is..en prompt..ja hoor..'heerlijke' scheuten in de heupen...de naturel chips delft het onderspit zijnde het gekraak der botten! En dan moet het nog winter worden..alhoewel..met gezond vriesweer,zonder waterige kou gaat dat iets beter....alleen dan euhm..sja..komt de 'waterleiding' Ik mot dan veel vaker 'wateren'...maar zoals het een 58 jarige betaamd,en ik en mijn leeftijdgenoten dan mogen gaan 'genieten' van een van een 'jonge' oude mannen kwaal...genaamd de prostaat,moeten we soms gaan rennen! Gelukkig heb ik nog geen tena-gentlemen nodig...als het 'noodcarilion' afgaat weet ik het nog net uit te zingen...ben ik buiten..en ik moet..dan moet ik...geen smeris zal mij kunnen bekeuren op 'wildplassen'..want ik kan aantonen dat het wilde er wel af is! Het is met recht een slappe zeikstraal geworden...dus ik plas niet wild..maar in alle rust! Best wel een crime,te weten dat het straks gaat vriezen...ik ben qua wateren zo traag dat ik vrees dat er straks ijsblokjes uit komen! Ach ja..en de gas fabriek...ik durf ze te laten gaan hoor! Winderigheid schijnt er ook bij te horen...dat ik dan zelf eigenlijk weg wil vluchten van mijn eigen odeurtje is bijzaak. De papegaai doet de geluiden na...en als de hond dat hoort gaat ie snel ergens anders liggen,want die denkt dat ik het ben...en zelfs die vind mijn 'parfumluchie' om te rennen! Zo ver mogelijk weg totdat de 'smog' is opgetrokken...en ik...ach...ik geef de leeftijd tegenwoordig overal de schuld van...het is ook de leeftijd in mij dat dit korte verhaal hier beschreven staat! U doet het er maar mee!
erkaryam
haha geweldig om te lezen
27-04-2017 22:16
27-04-2017 22:16 • 1 reactie • Reageer
Jacob Aberkrombie
thanks :)
30-04-2017 15:55
30-04-2017 15:55 • Reageer