×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Bijzondere aankondiging..

Bijzondere aankondiging..


Ik wil een hele bijzondere aankondiging met jullie delen.. Wat vind ik het spannend om deze zwangerschapsaankondiging te typen. Ik mag het al een tijdje van de daken schreeuwen en aan iedereen vertellen maar nu komt het toch eindelijk op mijn blog. Ik heb al veel mijlpalen met jullie gedeeld. Hoe ik ben verhuisd naar een andere provincie, dat ik de trap heb opgelopen terwijl ik maar 13% spierkracht ik mijn benen heb. Maar deze aankondiging maakt het extra speciaal.

IK BEN ZWANGER! Jep, de foto zegt genoeg natuurlijk! Op de foto’s van de echo kun je zien dat het best nog wel klein in en dat klopt. Toen die foto’s waren gemaakt zat ik op 12 weken en 5 dagen.  Op het moment dat dit artikel online komt ben ik 18 weken en 1 dagen zwanger. Het eerste trimester is voorbij. Maar dat wil niet zeggen (voor mij in ieder geval niet..) dat alle ellende van de misselijkheid en de moeheid over is. Ik ben tot 2 weken geleden alleen maar misselijk geweest, hoofdpijn en ontzettend moe. Ook kon ik niks binnen houden qua eten. Ik moet er ook bij zeggen, omdat ik zo misselijk was, at ik ook bijna niks en ben daarom 5 kilo afgevallen.  Ik wist dat ik moest eten om me wat beter te voelen. Maar ik was zo misselijk dat ik niet wóú eten. De overstap naar eten was erg moeilijk voor mij. Gelukkig gaat het langzaam beter. (even afkloppen)

Nu wil ik absoluut niet klagen, ik ben ontzettend dankbaar dat ik zwanger mag zijn en ik had dan ook niet verwacht dat ik zwanger zou raken. Het was gepland, maar ongepland. Wat wil zeggen.. Mijn vriend en ik wilden het wel maar nog niet zó snel. Inmiddels ben ik begonnen met een 2 jarige opleiding die ik natuurlijk af moet maken. Plus we wonen bij mijn moeder in huis. Dus de timing.. tsja beeeetje slecht. Maar wanneer is de timing eigenlijk goed? Toch is het even aanpoten en veel dingen regelen  zoals oppas voor als ik straks naar school ga.

We zijn inmiddels 12 weken verder en wil ik jullie nog wel vertellen hoe ik er achter kwam dat ik zwanger was. In april is mijn inplanon er uit gegaan omdat die na 3 jaar niet weer werkt. Daarna ben ik overgestapt naar de pil voor 3 maand. Toen was ik er klaar mee en wou ik even een tijdje geen anticonceptie meer gebruiken en mijn lichaam van de hormonen even een beetje met rust laten. Overgestapt naar condoom. Het was begin augustus (2 augustus 2017) en ik maakte mij wat zorgen omdat ik al een tijdje niet ongesteld was geworden. 21 juni was mijn laatste menstruatie. Ook voelde ik me gewoon niet lekker. Beetje moe en ook niet erg mezelf. Ik had nog een test liggen en ik dacht, goh ik doe even 1 voor de zekerheid. Al snel begon het 2e streepje meer zichtbaarder te worden en ik voelde me toch erg.. gespannen en bang. Omdat dit een test was van 2014 dacht ik dat het niet telde. Dus ik even later nog een test gehaald van Clear Blue die je ook vertelt hoe lang je zwanger bent. Goh wat duurde die 3 minuten lang.


En ja hoor, dit was toch een bevestiging dat ik zwanger was. Ik heb alles even nagerekend en ik was op dat moment net 6 weken zwanger. Nog heel pril natuurlijk. Meteen had ik mijn vriend opgebeld. Die zat op dat moment in Frankrijk. Ook hij was er behoorlijk van geschrokken. Toch zouden we samen keihard ons best  moesten doen om er voor te zorgen dat dit kindje, ons kindje een prachtige toekomst krijgt. 25 maart ben ik uitgerekend. Maar, dit verandert natuurlijk ook het een en ander op mijn blog. Ik heb natuurlijk nogal wat in te halen, dus de komende weken zal ik wekelijks 1 zwangerschaps- update online zetten met daarin hoe het met mij gaat en wat ik allemaal al in huis heb.

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties op dit bijzondere nieuwtje! Laat ze me weten via de comments.

Liefs, Jamietoday.


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.blogjessica1990
wauw bijzonder gefeliciteerd
03-12-2017 05:47
03-12-2017 05:47 • Reageer
Hans van Gemert
Mooi nieuws, gefeliciteerd!
23-10-2017 15:34
23-10-2017 15:34 • 1 reactie • Reageer
memkejamie
Dankjewel Hans!
23-10-2017 16:31
23-10-2017 16:31 • Reageer
Blogs van Linda
Wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd!!
23-10-2017 14:27
23-10-2017 14:27 • 1 reactie • Reageer
memkejamie
Dankjewel! :)
23-10-2017 16:31
23-10-2017 16:31 • Reageer
DiaantjesLife
Wat een geweldig nieuws! Proficiat met dit wondertje in je buik. Het zal ongetwijfeld voor jou heel veel verandering teweeg brengen, maar met de juiste hulp en positieve wilskracht, gaat je dat vast en zeker lukken. Super leuk als je ons op de hoogte houd :)
23-10-2017 13:49
23-10-2017 13:49 • 1 reactie • Reageer
memkejamie
Super lief en dankjewel! Er zal inderdaad heel veel veranderen voor ons.. Hard werken dus!
23-10-2017 16:30
23-10-2017 16:30 • Reageer