Health #gezonderleven

Health #gezonderleven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vul hier je titel in

Health.. Ja, het woord zegt het al. Gezondheid. Het is natuurlijk begin 2017 en iedereen heeft goeie voornemens, althans.. Ik neem aan van wel. Gezond eten en niet meer vet eten, goed je best doen op school, geen grote mond meer tegen de leraren en natuurlijk ook niet tegen je ouders. Ook ik heb goeie voornemens voor 2016.  Sinds november 2015 woon ik met mijn vriend samen, daardoor ben ik flink gegroeid. In die twee jaar dat ik samen met hem ben, ben ik 20 kilogram aangekomen! Het is niet dat het raar bij mij stond, want ik was slank. Een beetje té slank zeg maar. Maar omdat ik zoveel ben gegroeid, krijg ik wel negatieve reacties van mensen die het niet gewend zijn van mij. ‘Goh Jamie, je krijgt wel een buikje..´ ‘Je bent wel dikker geworden, zeg..’ ‘Jeetje, wat ben jij gegroeit’ En natuurlijk stimuleerde dit mij absoluut niet. Zelf word ik er ook zeer onzeker van. Dat je jezelf eerst slank in de spiegel ziet, en dat je blij bent dat je maatje 36 hebt. Modellenmaatje natuurlijk. Ik probeer dit jaar gezonder te eten en niet meer zoveel naar de McDonalds te gaan. Ik ga het proberen. Het belangrijkste is eigenlijk mijn eetritme op orde krijgen.

Hebben jullie nog ideeen om je eetpatroon op orde te houden en niet verlangt naar snacks of andere vette dingen? Misschien een programma wat je kan downloaden, die telt hoeveel caloriëeen je hebt gehad die dag. Tell me!

Liefs,

Jamietoday
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geen calorieën tellen. Zorgen dat je goede keuzes maakt voor gezonde voeding en zo veel mogelijk bewerkt voedsel laten staan.
| 18:53 |
Dankjewel!
| 19:48 |
Calorieën tellen moet je niet doen..dan wordt je gek.Gewoon van alles iets minder eten en uiteraard gezondere tussendoortjes.Lekker bewegen
| 17:30 |
Hey Ramona, bewegen is dus geen optie..
De reden staat in mijn andere artikel, Mijn ontzichtbare ziekte.

Liefs, Jamie
| 19:48 |
Ik heb het gelezen maar niet doorgehade dat het een blog vd zelfde persoon was:)
Een kennis van me eet heel lekker maar koolhydraat arm en de kilo's gaan er makkelijk af maar je moet veel laten.Alles wat slecht is is te vervangen eigenlijk.ipv van suiker honing en zo zijn er veel recepten
| 23:37 |
Daar zijn zeker programna.s voor maar ook boekjes teverkrijgen bij dietisten
| 15:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen