×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hoe gaat het nu verder met mij?


Haaaaaallo allemaal en leuk dat jullie op mijn blogje kijken! Bij dit artikel wil ik graag even uitleggen en vertellen hoe het nu met mij gaat. Want ik heb behoorlijke tegenslagen gehad dit jaar.

Zoals jullie wel weten wonen wij weer bij mijn moeder thuis in Friesland. (F. en ik.) Omdat Limburg het hem toch niet werd. Ook mijn opleiding hier in Friesland ging niet door omdat mijn ”thuissituatie niet stabiel was.” Geloof me.. Wat was ik boos en verdrietig. Geen studiefinanciering meer dus geen inkomen. Ik moet nu leven van mijn zorgtoeslag. Maar ik heb een hele lieve vriend die mij ontzettend steunt en helpt met alles. Daar ben ik hem heel dankbaar voor.. Maar omdat ik dus geen inkomen heb, kan ik mijn rekeningen ook niet betalen, het allerbelangrijkste is.. mijn zorgverzekering! Doordat ik mijn zorgverzekering niet betalen kan, kan ik ook geen nadere onderzoeken uitvoeren met mijn benen. Ook werk zoeken gaat moeizaam. Ik moet eigenlijk elke keer rekening houden op wat ik solliciteer. Ik kan niet vakkenvullen, want daarbij moet ik staan, zitten, bukken, op mn knieën zitten. Dat gaat mij natuurlijk niet lukken. Of cassiére. Ik heb heel erg moeite met rekenen. Genaamd discalculie. Eigenlijk hetzelfde als dislexie maar dan met cijfers. Bij de kassa moet je natuurlijk altijd terugtellen als je het geld aan de klanten terug geeft. Nou.. echt hoor! Dan klim ik de boom in!

Dus voor nu.. zit ik het nog even uit totdat het schooljaar weer begint. Eigenlijk niet zo handig.. ik weet het. Maar ik kan nu even niet anders. Het schooljaar 2017-2018 Gaat weer beginnen en ik ben weer van de partij! Ik heb mij net (weer) aangemeld voor de opleiding Medewerker Secretariaat en Receptie. Deze opleiding heb ik in Limburg ook gedaan en ik vind het erg een leuke opleiding. Het is nu afwachten of ik ook een intakegesprek kijk en of ik natuurlijk word aangenomen!

In mijn vorige blog heb ik gezet dat ik ratjes heb gekregen van mijn vriend. En O! Wat ben ik er blij mee. Ze heten Roxy en Rex en het zijn echt schatjes. Ik heb ze zo genoemd omdat ik Roxy wel een gepaste naam vondt. Rex, Rex heb ik met opzet Rex genoemd. Omdat het ook een Rex rat is. Rex houdt in dat de haren gekruld zijn. Jonge ratten met rex hebben eerst wat zachter haren en later wordt dit wat stugger. Rex kan met alle kleurmutaties en andere variëteiten gecombineerd worden. Deze mutatie is gemakkelijk te herkennen aan de gekrulde snorharen. Want naast het vacht, zijn ook de snorharen en de wimpers gekruld. Bij het fokken moet geselecteerd worden dat de wimpers niet de verkeerde kant gaan krullen en dat ze de ogen irriteren.  (Kopie http://www.allesoverratten.nl )

Roxy is een Japanse rat. Japanner is een witte rat met een gekleurde kop waarbij de kleur tot aan de schouders volledig doorloopt en over de rug een gekleurde streep heeft. Hier een foto van mijn twee schattige rattensisters hoi

Zoals je ziet heeft de rechter (Rex) meer krulhaartjes dan Roxy. Hier genieten ze van heerlijke babyvoeding, ananas en banaan.

Dit is nu mijn dagelijkse leven..

Wat ik in het dagelijkse leven doe, is niet zoveel meer bloggen. ik ben nu iets anders aan het ontdekken. Ik ben namelijk aan het vloggen. Jullie kunnen me vinden als je bij de zoekbalk van YouTube intypt, ; jamietoday. Dan krijgen jullie ook allemaal vlogs van mij te zien. Ik ben eigenlijk heel stiekem van plan om mijn naam te veranderen. Maar ik heb nog werkelijk geen idee! Kunnen jullie mij helpen? Ik heb jullie een beetje op de hoogte gehouden van mijn leven. Ik hoop dat jullie nog eefjes naar mijn vlogs kijken op YouTube. tot kijks!

Liefs, Jamietoday
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts