×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
I can do it! #PROUD. 27 mei 2016

I can do it! #PROUD. 27 mei 2016


Hey hoi allemaal! Ik wil jullie graag iets vertellen waar ik super trots op ben! Waar ik veel moeite voor heb gedaan en nooit van mezelf had verwacht dat ik het zou kunnen!

Jullie weten dat ik een aantal onderzoeken heb gehad voor mijn benen en dat er niks is uitgekomen uit die testen, dat ik gezond was, en dat er niks aan de hand was. ‘Het zat tussen mijn oren’ Dat is wat ik te horen kreeg. Maar omdat ze niks meer konden vinden, moest ik er een soort van ‘mee leven.’ Ook al had ik dit liever anders gewild. Ik kan niet te lang lopen want dan zak ik door mijn benen.

Ik ben nu gesetteld in Limburg en ik probeer de omgeving een beetje te verkennen, dat als ik verdwaal, de weg wel weet naar huis! Gister ben ik met mijn oom naar Snowworld gegaan, wat voor mij een verassing was. En hij heeft mij een kleine rondleiding gegeven wat hier allemaal te doen is etc, Natuurlijk heb ik tig foto’s gemaakt. Het was heerlijk weer en heb natuurlijk ook een terrasje gepakt en heerlijk in de zon gezeten met het heerlijke weer.

terrasje

Ik heb hier chocomelk zoals jullie zien en ik ben er gek op! Vooral op heerlijke warme zomerdagen heb ik het liefst de originele Chocomel! Hmmm.. Nadat we op het terrasje hebben gezeten, heeft mij een kleine rondleiding gegeven wat hier allemaal te doen is etc, Natuurlijk heb ik tig foto’s gemaakt. Wat ik zelf heel jammer vond, is dat ik niet wist dat we naar Snowworld gingen anders had ik mijn camera meegenomen en foto’s gemaakt van betere kwaliteit. Dus die foto’s hebben jullie van mij tegoed. Daar kom ik nog op terug! Nadat we wat hadden gedronken op het terrasje en heerlijk hebben uitgezeten, gingen we een stukje lopen. Aahh.. Nee dacht ik.. Ik heb een hekel lopen.  We kwamen op een klein parkeer plekje en als je rechtdoor liep, tussen de bossen in, liep je richting de hoogste trap van Nederland. Ik wou binnenkort ook naar die trap toe, maar wetende dat ik het toch niet vol zou houden, heb ik het maar uitgesteld. ‘Ik kon het toch niet.’ Maar met mijn oom liep ik richting de trap. Hij motiveerde me dat ik het wel kon, alleen dat ik op mijn eigen tempo moest lopen.

Phoe.. wat was dat zwaar! En natuurlijk met dat hele warme weer is het gewoon niet te houden. Gelukkig had ik van te voren wat heerlijke Chocomel gedronken, en dat hielp. Die weg waar we langs moesten liep alleen maar naar boven. Het was een slingerweg om de trap heen. En ik had op een gegeven moment een inzinkertje.. ‘Ik kan niet meer, ik wil terug.’ Maar ik wou volhouden! Ik wou iets bereiken waar ik trots op kan zijn. Iets wat niemand van mij verwacht. Dus ik zette door

Onder tussen heb ik ook mooie plekjes gespot, waar ik dacht van, hey.. dit is een mooi plekje voor een foto, waar het licht precies op de bloemen stond en ik mooie foto’s kon maken! Toch vond ik het jammer dat ik mijn camera niet mee had, maar dat is natuurlijk achteraf. Ik heb mijn best gedaan om mooie foto’s te kunnen maken.

Ik vind het super interessant om foto’s te maken van bloemen. Zo heb ik heel veel foto’s van bloemen gemaakt waar het licht precies goed stond. Ook waren er veel mooie plekjes waar de zon mooi stond tussen de bomen.

trees

En ja hoor, voor we het wisten waren we op de helft. Maar wat was het zwaar. Ik probeerde aan leuke dingen te denken. Ik probeerde mezelf te motiveren. Ik praatte met mijn oom zodat ik niet in de gaten had dat we naar boven liepen, ik voelde het in mijn benen. Ze deden zo zeer.. ‘Kom op, je kunt het wel! Laat zien dat je het kunt’ Ik zette mijn verstand op nul en liep door.. en door en door en door..

PicMonkey Collagejup

HET IS ME GELUKT! Ik heb het gedaan! Ik ben op mijn eigen kracht, helemaal boven op de trap gekomen. Wat was ik trots op mezelf..  I did it… Ik had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen doen, helemaal niet omdat ik zo erge last van mijn benen had en heb. Toen ik boven aan de top was, heb ik genoten. Heb ik op dat moment alleen maar aan mezelf gedacht en mijn ogen dicht gedaan. Heerlijk. Ik heb de top bereikt. Het is me gelukt. Ik kan het. Ik voelde me fijn. Ik voelde me trots. Ik bén trots. Ik ben beretrots! Ik heb foto’s gemaakt van het uitzicht en wat was dat mooi.

uitzicht

Dit ben ik… kijkend naar het uitzicht.. met de gedachtes dat ik trots op mezelf ben, dat ik trots ben met de vrienden die er voor me zijn, de vrienden die mij steunen. Trots dat ik de goeie vrienden heb. Trots op mijn leven. Trots op mezelf dat ik een hele grote stap heb gezet om van Friesland naar Limburg te verhuizen, in mijn eentje. Ik ben blij.. Ik ben gelukkig. Dit is wat ik met jullie wou delen. Dat ik enorm trots ben. Hebben jullie ook iets waar jullie enorm trots op zijn?

einde

With love photography
Goed gedaan hoor!
30-01-2017 21:01
30-01-2017 21:01 • Reageer
johan_jongedijk
Wat ontzettend goed van jou dat was best een flinke klim
30-01-2017 20:46
30-01-2017 20:46 • Reageer