×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn mooie momenten 2016/2017

Mijn mooie momenten 2016/2017


Vorig jaar (2016) en dit jaar 2017 heb ik mooie momenten mee mogen maken en die wil ik graag met jullie delen.

Vandaag 30 Januari 2017

Tuurlijk, iedereen heeft natuurlijk wel een paar dagen dat je denkt van..  ik hoop dat ze snel over zijn. Die dagen had ik ook. Vorig jaar april hebben F. en ik besloten dat we niet meer samen verder konden. Meteen daarna ben ik verhuist naar Limburg om daar verder mijn leven op te bouwen. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen.. en natuurlijk een nieuwe ik. Ik ben meteen weer aan school begonnen maar een heel andere richting dan wat ik eerst deed (Fotografie.) Ik moest een opleiding zoeken wat bij mijn benen paste. Beetje computeren, post sorteren, mensen ontvangen, agenda's beheren; Medewerker Secretariaat en Receptie. Nadat ik daar een half jaar dat gewoond, kreeg ik weer contact met F. Het voelde weer zo veilig en nieuw. Hij zei dat hij op het moment aan het werk ging in Limburg en melde er bij dat hij wilde langskomen voordat hij daar ging werken. Zo gezegd zo gedaan.

Het moment dat je zenuwachtig bent voordat je elkaar ziet. Trillen, zweten..  Onze gevoelens voor elkaar werden weer sterker en hebben toen besloten om weer verder te gaan. Op een rustig tempo. Bij deze mag ik dan ook weer heel erg blij zijn dat ik zijn vriendin weer ben, en hij mijn vriend. We zijn dol op elkaar en dat willen we graag aan de hele wereld laten zien. 

Onze pup, onze lieve schattige maar vooral ondeugende boy.  Onze pup Boy is in november 2016, 1 geworden. Maar poeh, wat is hij ondeugend zeg. Een sok pakken, op kauwen. Zo erg dat we daarna de sok of sokken weg kunnen gooien. Wc papier ook nog. We kwamen een keer thuis en er lag overal wc papier over de grond. Maar het is wel een schat. F en ik hebben hem veel trucjes geleerd. Zoals; zit, af, blijf, zachtjes (als hij een koekje uit je hand wil pakken.) wachten, poot, andere poot. Binnenkort word hij gecastreerd, omdat hij nog al vel is tegen andere honden en mensen. We hopen dat dat dan een beetje minder word. Ik vind het wel een beetje eng maar het moet toch echt gebeuren voor onze veiligheid en natuurlijk voor onze hond Boy.

Zoals ik al had gezegd, dat ik verhuist bent naar Limburg. Na een half jaartje voelde ik me daar nog niet thuis. Ik twijfelde of ik nog wel daar wilde wonen. Maar ik moest ook denken aan mijn 2-jarige opleiding die ik nog moet afmaken. Toch heb ik het touw doorgehakt en gaan F. en ik weer samenwonen in Leeuwarden! Op dit moment zijn wij druk bezig met een huisje zoeken. F en ik wonen net zolang bij mijn moeder in, totdat we zelf een eigen huisje hebben gevonden. Maarja, ik zit natuurlijk ook met mijn opleiding. Toch heb ik kunnen regelen dat ik vanaf 1 februari instroom op dezelfde opleiding maar dan in Leeuwarden. Morgen (31 januari) heb ik een intake gesprek en dan is het horen of ik word aangenomen op de school. Ben vooral heel erg zenuwachtig. Of ik wel goeie motivatie heb, of ik er wel bij hoor, bij de school. Maar we blijven positief! Als ik hoor dat ik ben aangenomen, ga ik s'avonds lekker op de bank liggen met een dekentje en natuurlijk mijn laptop om het geweldige nieuws te vertellen. Bij deze maak ik een einde aan dit artikel en ik hoop dat jullie voor mij duimen morgen!


Liefs, Jamietoday
johan_jongedijk
Mooie blog hoor
30-01-2017 21:13
30-01-2017 21:13 • Reageer
vlindertje73
Heel veel succes voor morgen!!! You go girl!! :))
30-01-2017 20:13
30-01-2017 20:13 • Reageer
Annet de JoJo
Heel veel succes morgen. T komt vast goed. Fryslân boppe ik wil hier nooit meer weg
30-01-2017 20:02
30-01-2017 20:02 • 1 reactie • Reageer
memkejamie
Dankjewel! En je hebt gelijk, fryslân boppe, de rest lijt ynne groppe. hahaha
30-01-2017 21:20
30-01-2017 21:20 • Reageer