×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Zware dag #keuzes NR3 /11 April 2016

Zware dag #keuzes NR3 /11 April 2016


Hallo allemaal, ik heb vandaag een zware dag achter de rug en ik zou het graag met jullie willen delen.

De laatste paar maanden ging het en gaat het erg slecht met mij. Onzeker.. Niet lekker in mijn vel. Niet gelukkig. Schulden bouwen maar op. En daar moest gewoon een eind aan komen. Zoals jullie weten wonen mijn vriend en ik sinds november samen. Wat waren wij blij, eigen ons eigen huisje en ons eigen plekje. Heerlijk saampjes met zijn tweeen. Maar t huisje word duurder en de rekeningen blijven hetzelfde. Rond kerst hebben wij onze lieve Boy in huis genomen, wat aan de ene kant een slecht idee was. We konden het geld eigenlijk niet missen en voor een hond konden wij nog niet zorgen.

Maarja.. dat was natuurlijk achteraf. Mijn vriend en ik hebben besloten om ons leventje samen achter te laten en zelf verder gaan. Onze eigen wegen. Tijd om aan onszelf te werken in plaats telkens aan elkaar. En dat was en is een hele hele zware en moeilijke keuze. Intussen zijn we al bijna twee jaar samen. Ik moet nu mijn leven lijden ZONDER hem. Als ik een dipje heb, kan ik nu niet naar hem toe lopen en vragen of ik een knuffel mag. Nee, dat kan nu niet meer. Ik moet het nu allemaal zelf oplossen. En dit zal zeker zwaar worden. En ook niet zo’n beetje. Ik mis nu iemand om mij heen.. iemand die voor me zorgt. Iemand die mij een knuffel geeft en zegt ‘meisje het komt wel goed.’ en geeft mij een dikke zoen. Ik typ dit nu met tranen in mijn ogen. Ik weet het gewoon even op dit moment niet meer. Ik weet niet wat ik zonder hem moet. Toch zal ik alles alleen moeten doen.

Ook heb ik een moeilijke beslissing gemaakt waar ik nu zou moeten wonen. Ik ga verhuizen naar Limburg. Met niemand om mij heen. Alleen mezelf. Dan kan ik aan mezelf denken,  aan mijn toekomst en andere dingen. Ik weet dat het heel moeilijk gaat worden. ZONDER hem..  Ik heb geen idee hoe ik dit ga doen, maar ik zal mijn best doen. Ik ga aan mezelf denken. Aan mezelf werken en natuurlijk doen wat het beste voor mij is en voor mijn benen.

Liefs, Jamietoday.

 ‘ I’ll think I can do it.’

johan_jongedijk
Ja dat is wel minder mooi idd
30-01-2017 20:47
30-01-2017 20:47 • Reageer
It's me
Een dappere keuze. Volg je gevoel dan komt het meestal wel goed.
30-01-2017 20:37
30-01-2017 20:37 • Reageer