Momenten van de dag - 09 januari 2017

Momenten van de dag - 09 januari 2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag 2 van mijn goede voornemen om elke dag mijn positieve momenten van de dag bij te houden. 

  • Het moment dat ik vanochtend mijn eerste slok koffie nam
  • Een massage zo op de maandagavond die me weer even helemaal relaxed maakte
  • De enthousiaste begroeting van mijn maatje Eddie (zie foto)


Waarom doe ik dit?
Het is zo makkelijk en verraderlijk om je te focussen op alle negatieve dingen die je misschien meemaakt. Wat voegt het toe om daar dan extra aandacht aan te geven. Aandacht aan iets dat je zelf toch niet in de hand hebt.  

Ik trap zelf best vaak in die valkuil en dan vind ik het soms best moeilijk die negatieve gedachten los te laten. Daarom heb ik me voorgenomen om voorlopig elke dag mijn positieve momenten van die dag hier op te sommen. Eigenlijk vooral voor mezelf om in te zien dat er genoeg positiefs gebeurt :)

 

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een goede oplossing
| 12:48 |
Dat is een goede ingesteldheid :)
| 07:03 |
Wat een goed idee!
| 00:16 |
Er is al genoeg negatieve ellende
| 23:48 |
Goed streven, zouden meer mensen moeten doen.
| 22:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen