Tijd voor actie!

Tijd voor actie!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En soms weet je dat er wat moet gebeuren dat het niet verder kan gaan zo als nu.  Je weet het maar je kan toch de stap niet zetten.  Ik hang op dat punt nu. 

Ik ga niet heel erg in detail treden het hoeft geen dagboek te worden hier. Maar er zijn wat zaken waarop ik echt actie moet ondernemen nu.  En heb gister de eerste grote stappen gezet.  

Het toegeven en inzien dat je zelf wat moet doen is een groot iets. En niet makkelijk. Het geeft me een dubbel gevoel. Heel sterk maar ook heel klein. En dat is in al zijn tegenstrijdigheid een raar gevoel wat ik nog niet makkelijk kan plaatsen. 

Ik had het voornemen om me te focussen  op de positieve dingen die er om me heen gebeuren. En dat lukt aardig. Dat er ook mindere dingen gebeuren is heel normaal. Nu is het aan mij om te bepalen in hoeverre die dingen  mijn dag-week-leven mogen beïnvloeden. Die keuze maak je zelf.  Maar om daar  grip op te krijgen is soms even zoeken. 

Het is work in progress. En dat ik me dat besef is goed. 

Stap voor stap xBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo, dat kon ik zelf wel hebben geschreven! We gaan er voor!
| 11:14 |
Heel veel succes met de volgende stappen!
| 10:53 |
dankjewel :)
| 10:54 |
Dit inzien is al een hele grote stap dat is zeker waar! Heel veel succes en het komt zeker goed! :)
| 07:57 |
Ja en is niet de eerste keer dat er een inziocht is, maar je bent gewoon nooit klaar met verder leren daarin. Dus is op een gegeven moment een nieuwe stap nodig.
| 10:55 |
Ja dat is zeker zo ... :)
| 10:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen